Heidi Klum:

Supermodellen overlater lite til fantasien

Forbereder seg til ny halloweenfest.

HALLOWEENDRONNING: Heidi Klum er langt fra redd for å vise fram kroppen. Foto: Pa Photos / Alberto Terenghi / ipa-agency.ne / NTB
HALLOWEENDRONNING: Heidi Klum er langt fra redd for å vise fram kroppen. Foto: Pa Photos / Alberto Terenghi / ipa-agency.ne / NTB Vis mer
Publisert

Kropp, kropp og atter kropp. Det nærmest flyter over av kroppsbilder på sosiale medier, spesielt signert verdens største stjerner, som ikke er redde for å vise seg uten en tråd.

Det seineste halvåret har man sett særlig mye til supermodell Heidi Klums (49) nakne kropp, som gjentatte ganger har vist at hun ikke er av den sjenerte typen.

I sommer delte modellen flere lettkleddbilder av seg selv, noe som fikk stor oppmerksomhet på Instagram.

Nå tar hun til bildetjenesten nok en gang - i en svært avslørende selfie.

I dag, mandag, feires halloween flere steder i verden - spesielt i USA. Klum har gjennom årene markert seg som en svært stor halloween-fan, og flere har stemplet henne som «dronningen av halloween».

SER DU HVEM DETTE ER?: Supermodellen gjør ingenting halvveis når det kommer til halloween-utkledning. Video: Reuters / NTB Scanpix Vis mer

Hun har foreløpig ikke avslørt hvordan årets kostyme skal se ut, men nå deler hun altså et bilde av forberedelsene, ifølge Page Six.

«Halloween-forberedelser. Første steg - spray tan!» skriver hun til et bilde av seg selv. På bildet står hun i bare stringtruse, og man får både se pupper, mage og bikiniskille.

49-åringen har skrudd av muligheten til å både kommentere og like bildet.

Som nevnt er det foreløpig ikke kjent hva hun skal kle seg ut som i år, men i et tidligere intervju med TooFab gjorde hun det tydelig at hun skal gå «all in».

- Jeg må bare si, dette året - og jeg må bare få det ut - vil bli mitt beste noen gang. Bare vent. Bare vent!, sa hun i august.

Klum, som har vært vertinne for en av de mest anerkjente halloweenfestene de siste 20 årene, har tidligere vært utkledd som alt fra den nakne adelskvinnen Godiva, en ape og Kleopatra, til Fiona fra Disney-filmen «Shrek», den hinduistiske gudinnen Kali, en gammel dame og en hudløs kropp.

LES OGSÅ: Røper kontakt med «Maskorama»-kollega

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer