Supermodellen kopierte Kim

Alessandra Ambrosio stilte på den røde løperen i samme sexy kjole som Kim Kardashian.

Publisert
Sist oppdatert

SEOGHØR.NO: Realitystjernen Kim Kardashian (34) er i vinden som aldri før etter publiseringen av nakenbildene sine for Paper Magazine nylig.

Men den brasilianske supermodellen Alessandra Ambrosio (33) var neppe redd for å bli sammenlignet med Kim på Latin Grammy Awards torsdag kveld.

Victoaria's Secret-skjønnheten stilte nemlig på den røde løperen i Las Vegas i en Balmain-kjole svært lik den «Keeping Up With The Kardashians»-stjernen var iført på MTV Video Music Awards i august.

På tross av at Hollywoodlife kåret Kim til prisutdelingens verst kledde dengang, iførte Alessandra seg en like utringet - og kanskje enda kortere- versjon av minikjolen denne uken.

SEXY: Den brasilianske modellen viste formene i Balmain-kjolen sin, selv om Kim Kardashian fikk slakt for å være smakløs i en nesten identisk kjole for tre måneder siden. Foto: Stella Pictures
SEXY: Den brasilianske modellen viste formene i Balmain-kjolen sin, selv om Kim Kardashian fikk slakt for å være smakløs i en nesten identisk kjole for tre måneder siden. Foto: Stella Pictures Vis mer

Saken fortsetter under bildet.

- Alessandra var virkelig ikke beskjeden med å vise frem sine veltrente ben og yppige attributter da hun ankom seremonien på MGM Grand Garden i Las Vegas, skriver DailyMail om modellen, som var en av kveldens prisutdelere.

[views:embed:node_embed:block:75801]

Mens Kims kjole virket indianerinspirert i rødt, beige, sort og hvitt - kombinert med sorte Balmain-sko med heklemønster, var Alessandras versjon hakket mer glamourøs.

I glitrende sort, sølv og hvitt kjolemønster, kombinert med elegante lakkpumps fra Christian Louboutain og en boksclutch i sort og sølv, gled 33-åringen rett inn på Las Vegas-prisutdelingen.

MER FARGER: Kim Kardashians versjon av minikjolen var mer fargerik og tilbehøret mer morsomt enn elegant, da hun viste seg på MTV VMAs i august. Foto: REX/All Over Press
MER FARGER: Kim Kardashians versjon av minikjolen var mer fargerik og tilbehøret mer morsomt enn elegant, da hun viste seg på MTV VMAs i august. Foto: REX/All Over Press Vis mer

LES OGSÅ: Maste på kona (28) om å få barn

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer