Kate Upton og Justin Verlander:

Supermodellen klinte til i seiersrus

Kate Upton slapp alle følelsene løs, da kjæresten vant World Series i baseball.

SEIERSKYSS: Kate Upton sparte ikke på kruttet da hun gratulerte forloveden Justin Verlander etter at laget hans gikk seirende ut av mesterligaen i baseball onsdag kveld. Foto: Ezra Shaw/Getty Images/AFP/ NTB scanpix
SEIERSKYSS: Kate Upton sparte ikke på kruttet da hun gratulerte forloveden Justin Verlander etter at laget hans gikk seirende ut av mesterligaen i baseball onsdag kveld. Foto: Ezra Shaw/Getty Images/AFP/ NTB scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

(Se og Hør): Den amerikanske skuespilleren og toppmodellen Kate Upton (25) har siden i fjor vår vært forlovet med baseballspilleren Justin Verlander (34).

Sports Illustrated-modellen avslørte forlovelsen på den stjernespekkede MET-gallaen i New York i fjor, men foreløpig har ikke kirkeklokkene ringt for turtelduene.

Onsdag kveld sørget Kate Upton imidlertid for å vise forloveden hva hun føler for ham.

Da gikk nemlig Houston Astros, Justin Verlanders baseballag, seirende ut av mesterskapet World Series etter at de slo Los Angeles Dodgers på hjemmebane.

Saken fortsetter under de søte bildene!

I EKSTASE: Kate Upton og Justin Verlander. Foto: Ezra Shaw/Getty Images/AFP/ NTB scanpix
I EKSTASE: Kate Upton og Justin Verlander. Foto: Ezra Shaw/Getty Images/AFP/ NTB scanpix Vis mer
ØMME KYSS: Kate Upton og Justin Verlander brydde seg ikke om at de hadde publikum på Dodgers Stadium. Foto: Ezra Shaw/Getty Images/AFP/ NTB scanpix
ØMME KYSS: Kate Upton og Justin Verlander brydde seg ikke om at de hadde publikum på Dodgers Stadium. Foto: Ezra Shaw/Getty Images/AFP/ NTB scanpix Vis mer
SELFIE: Det forelskede paret sørget også for å dokumentere jubelkvelden. Foto: Ezra Shaw/Getty Images/AFP/ NTB scanpix
SELFIE: Det forelskede paret sørget også for å dokumentere jubelkvelden. Foto: Ezra Shaw/Getty Images/AFP/ NTB scanpix Vis mer
STOLT KJÆRESTE: Kate Upton ga forloveden en god klem. Foto: Ezra Shaw/Getty Images/AFP/ NTB scanpix
STOLT KJÆRESTE: Kate Upton ga forloveden en god klem. Foto: Ezra Shaw/Getty Images/AFP/ NTB scanpix Vis mer

Hyllet kjæresten

Og Kate Upton var selvsagt på plass nederst på tribunen for å støtte og heie fram forloveden sin, ifølge People.

Etter den historiske seieren for Houston Astros, som aldri har vunnet World Series tidligere, var den blonde supermodellen blant dem som utvilsomt jublet høyest på Dodgers Stadium.

Hun kastet seg om halsen på Justin og overøste ham med kyss og klemmer da triumfen var et faktum. Paret tok også søte «selfies» sammen, og Kate var iført en olajakke med forlovedens etternavn på ryggen.

Begeistringen til Kate Upton ble imidlertid ikke delt av så mange andre av kjendisene som var til stede på baseballkampen.

De fleste av stjernene som var til stede, deriblant Zac Efron, Kirsten Dunst, Nicole Richie, Jared Leto, Rob Lowe og Jimmy Kimmel, heier naturlig nok på hjemmelaget i Los Angeles.

Derimot jublet kjæresten til gravide Kylie Jenner (25), rapper Travis Scott (25), for bortelagets historiske seier. Travis kommer nemlig fra Houston selv, og han ble filmet mens han kom med et imponerende seiersbrøl!

Saken fortsetter nedenfor.

#GoDodgers 💙

Et innlegg delt av Nicole Richie (@nicolerichie)

Ble «fridd» til to ganger

Dette er for øvrig ikke første gang flotte Kate Upton opplever noen spesielle øyeblikk på en sportsarena.

Da hun så basketballkampen mellom basketballlagene Orlando Magic og Oklahoma City Thunder i 2014, kom nemlig Orlandos maskot «Stuff, the magic dragon» bort til Upton og fridde til henne!

Selv om frieriet nok var ment som en spøk, skrev Stuff på sin Twitter-side at Kate ikke avviste ideen om et bryllup.

- Hun sa ikke nei og hun sa ikke ja.... Så du sier at det er en sjanse! utbrøt maskoten etter kampen.

Saken fortsetter nedenfor.

Og da hun dukket opp på MET-gallaen i mai 2016, kunne Kate Upton altså fortelle at hun også hadde opplevd et skikkelig frieri.

På den røde løperen viste hun frem en stor diamantring, som hun hadde fått av Justin Verlander da han gikk ned på kne og fridde til henne. Samtidig røpet stjernen at de to hadde holdt forlovelsen hemmelig en stund:

- Jeg er i ekstase! Han spurte meg før sesongen startet, så vi har holdt en lav profil en liten stund, strålte hun til E!, ifølge Daily Mail, og la til:

- Jeg er så glad for at jeg endelig kan dele dette med verden!

Kate Upton og Justin Verlander har vært et par i omtrent fire år.

LES OGSÅ: - Dette var bare utrolig ondskapsfullt

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer