Ashley Graham:

Supermodellen hevder hun ble seksuelt misbrukt som barn

- Jeg ble redd og løp raskt avgårde.

ÅPNER OPP: I sin kommende selvbiografi, åpner modellen Ashley Graham opp om flere hendelser fra barndommen der hun ble seksuelt misbrukt. Foto: NTB Scanpix
ÅPNER OPP: I sin kommende selvbiografi, åpner modellen Ashley Graham opp om flere hendelser fra barndommen der hun ble seksuelt misbrukt. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert

(Seoghør.no): Den verdenskjente supermodellen Ashley Graham (29) avslører helt nye og mørke detaljer om sitt liv og barndom i hennes kommende selvbiografi.

Det skriver flere utenlandske medier.

I selvbiografien som handler om hva selvtillit, skjønnhet og makt egentlig er, åpner supermodellen opp om hennes kamp for å finne kjærlighet, hennes egne verdier og hvordan hun klarte å bli fornøyd med seg selv.

Og blant de mange temaene forteller supermodellen om hvordan det var å bli seksuelt misbrukt som barn.

Ble tvunget til å ta på penisen

Den 29 år gamle Vogue-modellen hevder, ifølge Daily Mail, at hun i en alder av bare ti år ble tvunget til å ta på den erigerte penisen til en 18 år gammel gutt.

- Dette har du gjort med meg, skal gutten ha sagt mens de tørket seg etter at de hadde vært å svømt.

Gutten skal ha vært sønnen til et vennepar av foreldrene hennes.

- Jeg ble redd og løp raskt avgårde, skriver hun i boken.

Hendelsen forårsaket flere dvelende spørsmål for supermodellen, som flere ganger spurte seg selv om det var noe spesielt hun gjorde for at dette skjedde.

VERDENSKJENT: Ashley Graham har stått modell for blant andre Sports Illustraded, Vogue og flere andre verdenskjente magasiner og klesmerker. Foto: Splashnews.com
VERDENSKJENT: Ashley Graham har stått modell for blant andre Sports Illustraded, Vogue og flere andre verdenskjente magasiner og klesmerker. Foto: Splashnews.com Vis mer

Utsatt flere ganger

Men det var ikke den eneste gangen Graham skulle bli utsatt for ubehageligheter.

Videre åpner supermodellen opp om en lignende hendelse fra da hun var 12 år gammel, der to 17 år gamle mannlige modeller skal ha forsøkt å få henne til å bli med dem i et boblebad.

Guttene skal ifølge Daily Mail ha kalt henne en «blow job with handels» - på grunn av museflettene hun gikk med.

Ifølge News.com skal Graham ha avslørt hvordan disse overgrepene ble starten på en rekke giftige relasjoner med eldre menn.

- Det spilte ingen rolle om det var upassende, uoppfordret eller forvirrende, all oppmerksomhet fra menn var god oppmerksomhet i mine øyne.

Ble avhengig av alkohol

Da Graham flyttet til New York for å satse på modellkarrieren sin, eskalerte det hele.

Ifølge Daily Mail innrømmer modellen, i sin egen selvbiografi, at hun en gang holdt på å miste jobben på grunn hennes forbruk av narkotika og alkohol.

De første månedene i den nye byen bar preg av rusmidler som kokain og extacy, og flere ganger kunne hun danse med eldre menn kun for å få gratis champagne.

- Jeg nådde bunnen, skriver hun.

I perioden kunne supermodellen bruke over 100 000 dollar bare på alkohol og dop, skriver nettsiden.

En av verdens mest kjente modeller

På tross av modellens tubulente fortidig, ser det imidlertid ut til at hun har kommet godt ut av det allikevel.

Siden Graham startet modellkarrieren sin i 2001 med Wilhelmina Models, har karrieren skutt fart. To år senere signerte hun med Ford Models, og i 2007 ble hun intervjuet for Vogue Magazine. Deretter sto hun model for Glamour, og siden har det ballet på seg for den populære modellen med forsider i blader som Sports illustrater og reklamer for kjente merker.

I 2010 ble giftet hun seg med ektemannen Justin Ervin som hun fremdeles er gift med.

HYLLES: Modellen Ashley Graham (29) har de siste åra vært på «alles» lepper. Med flere opptredener på catwalker rundt om, egen undertøyskolleksjon og forsideintervjuer med blant annet Sports Illustrated, har 29-åringen etablert seg som en av verdens mest omtalte modeller. Video: Addition Elle Les saken her: http://bit.ly/2eeEFAq Vis mer
EGEN BARBIE: Supermodellen Ashley Graham ble hedret med egen Barbie-dokke under Glamour's Women of the Year Awards i Los Angeles mandag kveld. Video: Addition Elle / Ashley Graham / Instagram Vis mer

LES OGSÅ: Dette er historien om 90-tallets store modellikon

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer