Karlie Kloss:

Supermodellen har forlovet seg

- Du er min bestevenn og sjelevenn.

BLIR MANN OG KONE: Her er paret under årets Met-gala. Foto: NTB Scanpix
BLIR MANN OG KONE: Her er paret under årets Met-gala. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Den amerikanske supermodellen Karlie Kloss (25) jubler av lykke etter at kjæresten Joshua Kushner (33) gikk ned på kne.

Paret har vært sammen i seks år og nå planlegger de bryllup.

- Han fridde for et par uker siden under en romantisk helgetur til New York. De er begge overlykkelige og feirer i glede. Hjertene deres er hele og de ser frem mot å planlegge fremtiden sammen, forteller en kilde til People.com.

Den tidligere «Victoria's Secret»-engelen bekrefter også forlovelsen selv på Instagram.

- Jeg elsker deg mer enn ord kan uttrykke. Josh, du er min bestevenn og sjelevenn. Jeg gleder meg å tilbringe resten av livet med deg. Ja, en million ganger, skriver hun sammen med dette søte bildet tirsdag.

Verner om privatlivet

25-åringen, som har frontet merker som Swarovski, Adidas og Estée Lauder, begynte å date gründeren Kushner i 2012.

Duoen har holdt en relativ lav profil i media og kun vist seg sammen på en håndfull røde løpere gjennom alle årene som kjærester. Sist under Met-gallaen i mai.

PÅ SCENEN: Kloss under Victoria's Secrets moteshow i Shanghai i Kina i fjor. Foto: NTB Scanpix
PÅ SCENEN: Kloss under Victoria's Secrets moteshow i Shanghai i Kina i fjor. Foto: NTB Scanpix Vis mer

- Det er ikke det at jeg ønsker å være så hemmelighetsfull rundt privatlivet mitt, men Caroline Herrara (motedesigner red.anm) sier alltid: «En kvinne som er en åpen bok, er kjedelig». Alt det mystiske blir borte.

- Jeg vet hva som virkelig betyr noe i livet mitt. Jeg prøver ikke å gjemme det fra omverdenen. Jeg liker bare å ha et privatliv. Men jeg har ikke noe å skjule, har hun tidligere fortalt til magasinet Porter, ifølge E! News.

Nå og da har paret likevel postet bilder av hverandre på sosiale medier. Som da Joshua fylte 33 år sist måned.

- Gratulerer med dagen til min elskede + min bestevenn i hele universet. Jeg elsker deg mer enn jeg kan uttrykke, skrev den vakre modellen på Instagram den gang.

Turtelduene er for tiden i Italia hvor de feirer sin nye status som forlovede. Her har de blitt sett sammen med kjente fjes som Sir Paul McCartney (76) og forretningsmogulen David Geffen (75), ifølge People.com.

Ble kalt både tjukk og tynn

Karlie Kloss har prydet forsidene av nesten alle internasjonale Vogue-utgaver og vært ansikt utad for en rekke merker, som Nike, Donna Karan, Lacoste og Christian Dior. På den måten har hun fått en unik innsikt i milliardindustrien modellbransjen er.

fiancé ❤️

A post shared by Joshua Kushner (@joshuakushner) on

- Jeg ble kalt både for tjukk og for tynn på samme dag, fortalte supermodellen i et intervju under Lion-festivalen i Cannes i fjor sommer.

Hun avslørte ikke hvem som kom med kommentarene til henne, men Page Six, som først omtalte saken, skrev at det var noen i motebransjen.

Kloss delte videre at hun ikke velger å lytte på kritikerne.

- Jeg vil ikke blidgjøre noen andre enn meg selv, sa hun.

Den langbeinte blondinen ber i stedet designerne ta hensyn til at kvinner kommer i forskjellige størrelser og med varierende former, og at det lages klær med det som utgangspunkt.

VERDENSKJENT: Karlie Kloss har gått for store motehus, og har for mange også vært et høydepunkt under den storslåtte undertøyvisningen til Victoria's Secret. Hun er også kjent for sitt nære vennskap med Taylor Swift. Foto: NTB scanpix
VERDENSKJENT: Karlie Kloss har gått for store motehus, og har for mange også vært et høydepunkt under den storslåtte undertøyvisningen til Victoria's Secret. Hun er også kjent for sitt nære vennskap med Taylor Swift. Foto: NTB scanpix Vis mer

LES OGSÅ: - Hele bruddet er litt rart