Siri Tollerød:

Supermodellen har blitt tobarnsmor

Siri Tollerød bekrefter babynyheten på Instagram.

MAMMA: Supermodellen Siri Tollerød ble nylig mamma for andre gang. Nyheten delte hun selv på Instagram. Foto: Andreas Fadum / Se og Hør
MAMMA: Supermodellen Siri Tollerød ble nylig mamma for andre gang. Nyheten delte hun selv på Instagram. Foto: Andreas Fadum / Se og Hør Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

På nasjonaldagen i mai kunne «Top Model»-profilen Siri Tollerød (32) røpe at hun skulle bli tobarnsmor. Nyheten delte hun selv på Instagram, der hun delte et bilde av seg selv sammen med ektemannen og dattera - hvor hun stolt holdt rundt den voksende magen.

- Terminen er i slutten av juli, så det er litt over to måneder igjen. Det blir stas med et nytt familiemedlem, og Louise gleder seg til å bli storesøster, fortalte hun til Se og Hør den gang.

Nå har den den lille babyen ankommet verden. Den hyggelige nyheten røper hun nok en gang på sin egen Instagram, der hun har lagt ut et svart-hvitt-bilde av seg selv og den nyfødte.

View this post on Instagram

29.07.2020 💙💙💙

A post shared by siritollerod (@siritollerod) on

«29.07.2020», står det enkelt til bildet, etterfulgt av tre blå hjerter.

Fra tidligere har 32-åringen dattera Louise (2), som kom til verden i 2017.

Vis mer

Pensjonert

For to år siden, i 2018, giftet supermodellen seg med Martin Steffensen. Da hadde paret vært forlovet i to år.

Bryllupet fant sted på Boen Gård i Kristiansand, hvor Tollerød hadde på seg en blondekjole fra designermerket Pronovias. I håret hadde den tidligere supermodellen et langt slør som var festet i en knute i nakken.

- Dagen kunne ikke ha vært bedre! Vi fikk drømmebryllupet vårt, uttalte Tollerød til MinMote om bryllupet den gang.

På Instagram delte hun også flere bilder fra bryllupet sitt.

View this post on Instagram

❤️

A post shared by siritollerod (@siritollerod) on

Tollerød har en lang modellkarriere bak seg. Hun ble oppdaget av modellspeideren Donna Ioanna mens hun var på julehandel med venninner i Sørlandssenteret utenfor Kristiansand allerede som 15-åring. I 2007 fikk hun sitt catwalk-gjennombrudd, og regnes som en av Norges største supermodeller gjennom tidene.

Vogue, Alberta Ferretti, GAP, Miu Miu og John Galliano og Chanel er bare noen av motehusene kristiansandsjenta har jobbet med gjennom karrieren.

I 2013 bestemte Tollerød seg likevel for å reise hjem til Norge og «pensjonere» seg - i en alder av 25 år.

- Jeg følte det var på tide å flytte tilbake til Norge. Jeg har alltid hatt lyst til å begynne på skolen igjen. Nå var det tiden for det, fortalte Siri til Se og Hør den gang.

LES OGSÅ: Siri pensjonerte seg som supermodell

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer