Supermodellen gjorde som Tone da hun ble mor

La ut nærbilde av den nyfødte babyen.

NYBAKTE MØDRE: I likhet med den norske superstjernen Tone Damli la den russiske supermodellen Natalia Vodianova ut et nærbilde av den nyfødte babyen kort tid etter fødselen. Foto: FameFlynet Norway
NYBAKTE MØDRE: I likhet med den norske superstjernen Tone Damli la den russiske supermodellen Natalia Vodianova ut et nærbilde av den nyfødte babyen kort tid etter fødselen. Foto: FameFlynet Norway Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

SEOGHØR.NO: Den russiske supermodellen Natalia Vodianova (32) ble mamma for fjerde gang fredag, og i likhet med mødre flest delte hun stolt bilde av sin nyfødte sønn via sosiale medier.

«Klokken 02.45 i natt ble vår sønn Maxim født, og han lever opp til sitt navn: han veide utrolige 4,2 kilo og var 55 cm!», skrev hun til bildet.

«Babyen og jeg har det begge veldig bra, til stor glede for den stolte pappaen. Takk for alle lykkeønskningene vi har fått. Jeg ønsker nå å bringe dem videre til alle vordende mødre der ute. Nyt hvert øyeblikk», skriver hun videre.

Natalia Vodianova gjorde dermed som den nybakte mammaen Tone Damli (26), som også la ut et nærbilde av sin lille datter kort tid etter fødselen.

«18:46 den 28.april blei Markus og meg foreldre til ei fantastisk, velskapt lita jente. 3340 gram og 50 cm lang. Vi e så stolte og lykkelige, nyte kvart eit sekund. Tenk å elske eit menneske så umiddelbart og så intenst. -Takk for alle helsinga», skrev Sogndalsjenta stolt:


Dette er første gang Natalias samboer Antoine Arnault har fått barn. Supermodellen har på sin side barna Lucas (12), Neva (8) og Victor (6) med eksmannen Justin Portman (45), som hun var sammen med i ni år før forholdet tok slutt i 2011.

Kort tid etter fant hun lykken med Arnault, som er direktør for luksus-skomerket Berluti.

LES OGSÅ: Tone Damli ble mamma for første gang

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer