MANN OG KONE: Her er det nygifte paret avbildet sammen under US Open Tennis Tournament i New York i september. Foto: NTB Scanpix
MANN OG KONE: Her er det nygifte paret avbildet sammen under US Open Tennis Tournament i New York i september. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Karlie Kloss:

Supermodellen giftet seg med broren til Trumps svigersønn

Ga hverandre sine «ja» tre måneder etter forlovelsen.

Publisert

I slutten av juli jublet den amerikanske supermodellen Karlie Kloss (26) av lykke, da kjæresten Joshua Kushner (33) gikk ned på kne.

Frieriet skal ha skjedd under en romantisk helgetur til New York, ifølge People, etter at paret hadde vært sammen i seks år.

Den tidligere Victoria's Secret-engelen bekreftet også forlovelsen selv på Instagram.

«Jeg elsker deg mer enn ord kan uttrykke. Josh, du er min bestevenn og sjelevenn. Jeg gleder meg å tilbringe resten av livet med deg. Ja, en million ganger», skrev hun til dette søte bildet:

Svigerinne med Ivanka Trump

Nå, knappe tre måneder senere, har turtelduene gitt hverandre sine «ja».

Torsdag ettermiddag giftet Kloss seg med sin Joshua Kushner i en liten jødisk seremoni i New York, skriver People.

Det var under 80 gjester i bryllupet, men paret vil holde en større feiring for kjente og kjære til våren, ifølge nettstedet.

Den langbeinte blondinen bekrefter også giftemålet på Instagram ved å dele et bilde av seg selv og sin nye ektemann fra feiringen:

View this post on Instagram

10.18.2018 ❤️

A post shared by Karlie Kloss (@karliekloss) on

Bruden giftet seg i en lekker spesialdesignet Dior-kjole.

- Bryllupet var intimt og rørende, og brudeparet strålte av lykke, forteller en av bryllupsgjestene til People.

Med dette har 26-åringen giftet seg inn i Kushner-familien, og dermed fått ingen ringere enn president Donald Trumps (72) datter, Ivanka (36), som svigerinne.

Karlies ektemann er nemlig lillebroren til Jared Kushner (37), som er Donald Trumps svigersønn og seniorrådgiver.

Da forlovelsen mellom Kloss og Kushner ble kjent i juni, var Ivanka raskt ute med å gratulere det lykkelige paret.

«Så utrolig glad på dine vegne, Josh! Du og Karlie er heldige som har funnet hverandre», skrev hun blant annet.

Saken fortsetter nedenfor.

FORNØYD: Ivanka Trump er glad på svogerens vegne, og gratulerer duoen med forlovelsen i en kommentar på Joshuas Instagramprofil. Foto: Skjermdump / Instagram
FORNØYD: Ivanka Trump er glad på svogerens vegne, og gratulerer duoen med forlovelsen i en kommentar på Joshuas Instagramprofil. Foto: Skjermdump / Instagram Vis mer

Demokrater

Det nygifte paret har ikke uttalt seg om Trumps politikk, men det har tidligere kommet frem at ingen av dem stemte på 72-åringen under valget i november 2016.

En av Joshuas representanter fortalte til Esquire i 2016 at «Josh er demokrat, og vil ikke stemme på Donald Trump ved valget».

Karlie på sin side, avslørte at hun stemte på Hillary Clinton (70) ved å bruke emneknaggen #ImWithHer til et bilde der hun fylte ut en stemmeseddel.

Saken fortsetter nedenfor.

VERDENSKJENT: Karlie Kloss har gått for store motehus, og har for mange også vært et høydepunkt under den storslåtte undertøyvisningen til Victoria's Secret. Hun er også kjent for sitt nære vennskap med Taylor Swift. Foto: NTB scanpix
VERDENSKJENT: Karlie Kloss har gått for store motehus, og har for mange også vært et høydepunkt under den storslåtte undertøyvisningen til Victoria's Secret. Hun er også kjent for sitt nære vennskap med Taylor Swift. Foto: NTB scanpix Vis mer

Verner om privatlivet

Supermodellen, som har frontet merker som Swarovski, Adidas og Estée Lauder, begynte å date gründeren Kushner i 2012.

Duoen har holdt en relativ lav profil i media og kun vist seg sammen på en håndfull røde løpere gjennom alle årene som kjærester.

- Det er ikke det at jeg ønsker å være så hemmelighetsfull rundt privatlivet mitt, men Caroline Herrara (motedesigner red.anm) sier alltid: «En kvinne som er en åpen bok, er kjedelig». Alt det mystiske blir borte.

Saken fortsetter nedenfor.

- Jeg vet hva som virkelig betyr noe i livet mitt. Jeg prøver ikke å gjemme det fra omverdenen. Jeg liker bare å ha et privatliv. Men jeg har ikke noe å skjule, har hun tidligere fortalt til magasinet Porter, ifølge E! News.

Nå og da har paret likevel postet bilder av hverandre på sosiale medier. Som da Joshua fylte 33 år i sommer.

«Gratulerer med dagen til min elskede + min bestevenn i hele universet. Jeg elsker deg mer enn jeg kan uttrykke», skrev den vakre modellen på Instagram den gang.

LES OGSÅ: Aksel Hennie ble far på nytt i all hemmelighet

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer