Supermodellen fant lykken med danser

Kate Upton er forelsket i «Dancing With the Stars»-proffen Maksim Chmerkovskiy.

SUPERMODELL: Kate Upton er lykkelig forelsket i danseren Maksim Chmerkovskiy.  Foto: Stella pictures
SUPERMODELL: Kate Upton er lykkelig forelsket i danseren Maksim Chmerkovskiy. Foto: Stella pictures Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

SEOGHØR.NO: Supermodell Kate Upton (21) er ikke lenger singel!

Ifølge UsMagazine har hun funnet lykken med «Dancing With the Stars»-proffen Maksim Chmerkovskiy (33). Nettstedet har eksklusive bilder av paret fotografert hånd i hånd i New Yorks gater i forrige uke.

- Forholdet er veldig nytt. De ble introdusert via felles venner, og begynte å date rett etter det, sier en kilde til nettstedet.

POPULÆR: Kate Upton har gjort stor karriere i modellbransjen. Her for Skullcandy. Foto: Stella Pictures
POPULÆR: Kate Upton har gjort stor karriere i modellbransjen. Her for Skullcandy. Foto: Stella Pictures Vis mer

I sommer feiret Sports Illustrated-modellen 21 år på en eksklusiv italiensk restaurant i New York, og danseren var til stede for å feire sin nye kjæreste.

- Det var en veldig intens middag. De to forlot restauranten hver for seg, men kjørte samme bil hjem, fortalte en kilde til nettstedet den gang.

Den ukrainske kjekkasen har vært med i den amerikanske versjonen av «Skal vi danse» hele 14 ganger, og har tidligere danset med kjendiskvinner som Kirstie Alley (62), Denise Richards (42) og Mel B. (38).

EKSER: Maksim var tidligere forlovet med Dancing With the Stars-kollega Karina Smirnoff, men de to endte forlovelsen høsten 2009. Foto: Stella Pictures
EKSER: Maksim var tidligere forlovet med Dancing With the Stars-kollega Karina Smirnoff, men de to endte forlovelsen høsten 2009. Foto: Stella Pictures Vis mer

Han var tidligere forlovet med «Dancing With the Stars»-kollega Karina Smirnoff (35), men det ble slutt høsten 2009. Upton på sin side har tidligere blitt linket til NFL-spiller Mark Sanchez (27).

LES OGSÅ: Vurderte å ta sitt eget live etter skilsmissen

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer