Gigi Hadid gjorde narr av Melania Trump under American Music Awards:

Supermodellen beskyldes for rasisme mot Trumps kone

Parodien under American Music Awards falt ikke i god jord hos mange TV-seere.

PARODI: Gigi Hadid parodierer Melania Trump under American Music Awards. Nå får hun kritikk for å være rasistisk. Video: CNN Vis mer Vis mer

SEOGHØR.NO: Natt til mandag gikk årets American Music Awards av stabelen i Microsoft Theatre i Los Angeles.

Superstjerner som Lady Gaga, Chrissy Teigen, Heidi Klum og Mila Jovovich trosset regnet i den ellers så solfylte byen og skled ned den røde løperen i sine vakre og dristige designerantrekk før de hastet videre inn til selve showet og prisutdelingen.

Supermodellen Gigi Hadid (21) og komiker Jay Pharoah (29) ledet det stjernespekkede showet.

- Jeg har sett på AMAs i alle år, så det er selvfølgelig et stort privilegium og en ære å få denne jobben, fortalte Gigi - som er kjæreste med den tidligere «One Direction»-stjernen Zayn Malik (23).

Malik ble i løpet av kvelden tildelt prisen «New Artist of the Year».

Men ikke alt gikk på skinner for Hadid under hennes debut som programleder.

BLIR FØRSTEDAME: Melania Trump har tidligere gjort suksess som modell. Nå blir hun USAs førstedame.
BLIR FØRSTEDAME: Melania Trump har tidligere gjort suksess som modell. Nå blir hun USAs førstedame. Vis mer

Nå anklages hun for rasisme mot USAs kommende førstedame Melania Trump (46).

Se video øverst i saken!

I løpet av sendingen gjorde hun blant annet narr av av den slovenskfødte modellens fjes.

- Dette er min Melania Trump parodi. Jeg må få ansiktet riktig, fortalte hun før hun snudde seg rundt intenst smilende med øynene og trutmunn rett inn i kamera.

Gigi gjorde også narr av Melanias tale til det republikanske partiet under årets landsmøte, der mange mener hun hadde stjålet flere vendinger fra nåværende førstedame Michelle Obama.

- Jeg elsker ektemannen min, president Barack Obama, og våre to barn Sasha og Malia, spøkte modellen med en slovensk aksent.

Stuntet fikk imidlertid mange Trump-fans til å rase mot Gigi og beskylde henne for å være rasist.

«Gigi Hadid og Jay Pharoah slutt å snakk om Donald Trump og Melania. Dette skal være en musikalsk prisutdeling», skriver en twitterbruker.

En annen bruker skriver at Gigi Hadid ødela Melania Trump.

«Jeg vet ikke hva som gjør meg mest ukomfertabel. Gigi Hadids parodi av Melania Trump eller Melania Trump selv.»

«I morgen vil @realDonaldTrump twitre for å kreve en unnskyldning fra Gigi Hadid for hennes parodi av Melania Trump», skriver en annen bruker.

Flere skriver også at Gigi Hadid aldri burde fått jobben som en av konferansierene under prisutdelingen.

«Måten hun holder på er kvalmende. Hun hadde aldri turt å gjøre det om Melania var mørkhudet», skriver flere.

Gigi Hadid har enda ikke kommentert hetsen.

KJOLENE PÅ RØD LØPER: Lady Gaga, Ariana Grande, Selena Gomez, Nina Dobrev, Julianne Hough, Hailee Steinfeld, Heidi Klum og Chrissy Teigen var noen av dem som strålte på den røde løperen under American music Awards. Video: AP Vis mer

Flytter ikke inn i Det hvite hus

I januar må Barack Obama og familien flytte ut av Det hvite hus, når hans åtte år som president er omme. Inn flytter Donald Trump (70), som i starten av november vant valget om å bli USAs 45. president.

Nå kan det derimot virke som om Donald får en ensom tilværelse i det som muligens er USAs mest kjente landemerke.

New York Post skriver nemlig at både kona Melania og sønnen Barron (10) ikke har noen som helst planer om å flytte til Washington D.C. med det aller første.

FAMILIEN DELES OPP: Donald Trump kan få det ensomt i Det hvite hus neste år. Kona og sønnen blir nemlig igjen i New York, for å sørge for at ti år gamle Barron får fullført skoleåret. Foto: AFP PHOTO / SAUL LOEB, NTB scanpix 
FAMILIEN DELES OPP: Donald Trump kan få det ensomt i Det hvite hus neste år. Kona og sønnen blir nemlig igjen i New York, for å sørge for at ti år gamle Barron får fullført skoleåret. Foto: AFP PHOTO / SAUL LOEB, NTB scanpix  Vis mer

Blir i New York

Melania blir landets kommende førstedame, og Barron blir det som omtales om førstegutt. Staben i Det hvite hus får imidlertid ikke gleden av å se 10-åringen leke i husets korridorer eller se Melania ved ektemannens side på daglig basis.

En kilde forteller nemlig at de må holde seg i New York og Trump Tower på grunn av guttens skole.

Barron går på en privatskole på Upper West Side i byen, der semesteravgiften er på nærmere 350 000 norske kroner i halvåret. Det er likevel ikke bare skolen avgjørelsen handler om.

- Melania er ekstremt nære Barron, og de har blitt tettere gjennom denne kampanjen. Det har vært vanskelig for ham, og nå håper hun på å holde forstyrrelsene på et minimalt nivå, sier kilden til avisen.

Den kommende førstedamen har alltid hatt god kontakt med sønnen Barron, og har oppdratt han selv. Hun har ansatt barnepiker, men bidrar også mye selv.

Melania kommer til å reise en del til og fra D.C., men TMZ melder at hun og Barron vil bli boende i New York i hvert fall til juni 2017.

Hva som skjer med boforholdene deres etter det, er foreløpig ikke avklart, ifølge TMZ.

LES OGSÅ: Droppet trusa. Her går det galt.