DEN NYE?: Alice Dellal beskrives som den nye Kate Moss, på flere måter enn èn...
DEN NYE?: Alice Dellal beskrives som den nye Kate Moss, på flere måter enn èn...Vis mer

Supermodell kokain-avslørt

Sositetspike og supermodell Alice Dellal kokain-avslørt.

SEHER.NO: Den britiske sositetsjenta og supermodellen Alice Dellal (20) tok i fjor over etter Kate Moss som ansiktet til det übersexy undertøysmerket Agent Provocateur.

Og nå ser det ut til at modellen, som er iferd med å bli en av moteverdenens mest ettertraktede, tar etter Moss på flere områder enn mote.

Dellal, som er venn av Geldof-jentene Pixie og Peaches, samt James og Elizabeth Jagger, er i likhet med sine sositetsvenner svært glad i å ta seg en fest.

Gjengen hun omgås er ikke akkurat kjent for å nøye seg med alkohol når de er ute på livet, og nylig ble svært avslørende bilder av Dellal med et bankkort og noe som ligner hvitt pulver ved siden av seg, publisert i britiske medier, skriver This Is London Magazine.

Venner av modellen frykter nå at hun er iferd med å gå over grensen når det gjelder festingen, og at det er iferd med å ødelegge karrieren sin.

I tillegg til Agent Provocateur har Dellal også jobbet for Vivienne Westwood og kleskjeden Mango.

- Det er ganske sjokkerende når noen med så mye talent blir fotografert sånn som dette. Det er bekymringsfullt, sier en venn av Dellal.
Modellen, som er estimert å arve i overkant av 8 milliarder kroner, er barnebarn av den kontroversielle eiendomsinvestoren Jack Dellal (83), også kjent som Black Jack på grunn av sin lidenskap for casinoer.

En av Dellals tanter skal også ha dødd etter en overdose heroin mens hun studerte i Paris.

Tidligere har også modellens far, Guy, som er entreprenør, blitt beskyldt for å ha smuglet kokain verdt nærmere 500.000 kroner inn til England. Det ble avgjort at han hadde benyttet seg av langere, og Guy ble gitt en bot på 30.000 kroner, samt 12 måneders betinget fengsel.

Har du et kjendistips? Tips oss på seher@seher.no

LES OGSÅ: - Kate provoserte dem mest

Lik Se og Hør på Facebook

Meld deg på vårt kjendisvarsel! Ønsker du siste nytt om kjendis og underholdning rett i innboksen? Meld deg på vårt kjendisvarsel og få siste nytt rett i innboksen.