Supermodell Gigi Hadid kastet klærne for Vogue

- Jeg har stort sett bare på meg Chanel no. 5, sier Gigi Hadid.

ETTERTRAKTET MODELL: Vakre Gigi Hadid er på alles lepper om dagen. Her er hun under American Music Awards i fjor.  Foto: Pa Photos
ETTERTRAKTET MODELL: Vakre Gigi Hadid er på alles lepper om dagen. Her er hun under American Music Awards i fjor. Foto: Pa Photos Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

SEOGHØR.NO: Supermodell Gigi Hadid (20) er en av verdens mest ettertraktede modeller for tiden.

I en alder av kun 20 år har hun allerede gått ned catwalken for verdens største motehus, og har i tillegg vært på forsiden av verdens mest kjente moteblader.

I den nyeste utgaven av franske Vouge stiller den smellvakre 20-åringen opp på to forskjellige versjoner av forsiden - det ene med klær og det andre helt uten en eneste tråd.

Ifølge Huffington Post er det fotografduoen Mert & Marcus som har tatt bildene av den populære supermodellen, og bladet har også kåret henne til «nåtidens modell». 

Da hun delte forsidebildet med sine 13 millioner Instagram-følgere, spøkte hun om nakenheten og skrev at hun kun hadde på seg parfyme da bildet ble tatt.

And here's the version where I'm wearing mostly Chanel N°5 ;) lol @vogueparis

Et bilde publisert av Gigi Hadid (@gigihadid)

-  Jeg har stort sett bare på meg Chanel no. 5, skrev Gigi til det lekre bildet.

Gigi delte også versjonen av forsiden der hun er påkledd, og har på seg en paljettbelagt jakke og perlesmykker.

- Det er en ære og en drøm som har gått i oppfyllelse å få være på forsiden av franske Vouge, skrev blondinen til Instagram-bildet.

Bestevenninne med Kendall

I tillegg til å være datteren til «The Real Housewives of Beverly Hills»-stjernen Yolanda Foster (52), er Gigi også bestevenninnen til «Keeping up with the Kardashians»-stjernen Kendall Jenner (20). 

De to venninne er nærmest uadskillelige og under «Victoria's Secret Fashion Show» i november, gikk begge de smellvakre modellene ned catwalken. 

Saken fortsetter under bildet. 

SUPERMODELLER: Gigi Hadid og Kendall Jenner gikk begge ned catwalken under Victoria's Secret Fashion Show i november.  Foto: Splash News
SUPERMODELLER: Gigi Hadid og Kendall Jenner gikk begge ned catwalken under Victoria's Secret Fashion Show i november. Foto: Splash News Vis mer

Gigi har tidligere åpnet seg om vennskapet med Kendall - og fortalte at venninnene også har en form for familierelasjon.

- Moren min giftet seg med David Foster, som er faren min. Han er nå gift med Linda Thompson, som var gift med Bruce Jenner, Kendalls pappa, sa hun under et intervju med Vanity Fair, ifølge Daily Mail. 

Gigi Hadid er for tiden sammen med tidligere One Direction-medlem Zayn Malik (23), men har i også tidligere hatt forhold med artistene Joe Jonas (26) og Cody Simpson (19). 

KLINER TIL: Gigi Hadid og kjæresten Zayk Malik kliner til i hans nyeste musikkvideo til låten «Pillowtalk».  Foto: Xposure
KLINER TIL: Gigi Hadid og kjæresten Zayk Malik kliner til i hans nyeste musikkvideo til låten «Pillowtalk». Foto: Xposure Vis mer

LES OGSÅ: Kendall Jenner på het ferie med One Direction-Harry

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer