Caroline Bittencourt:

Supermodell funnet omkommet etter drukning

Den brasilianske supermodellen skal ha falt over bord under en båttur.

DØDE: Caroline Bittencourt falt over bord da hun var på båttur med ektemannen søndag ettermiddag. Mandag ble hun funnet omkommet. Skjermdump: Instagram
DØDE: Caroline Bittencourt falt over bord da hun var på båttur med ektemannen søndag ettermiddag. Mandag ble hun funnet omkommet. Skjermdump: Instagram Vis mer

Den brasilianske modellen Caroline Bittencourt (37), ble søndag ettermiddag meldt savnet etter å ha falt over bord under en båttur med ektemannen, Jorge Sestini.

Ulykken skjedde utenfor storbyen São Paulo i Brasil, etter at paret hadde havnet i en storm. Ifølge den lokale avisa Folha de S. Paulo har Sestini forklart til lokale myndigheter at han forsøkte å dykke etter kona i uværet, uten hell.

Mandag ettermiddag ble 37-åringen funnet omkommet på en strand fire kilometer unna, det bekreftet avisa Globo.

- Kan ha hoppet

Bittencourt var både programleder i hjemlandet Brasil og modell for internasjonale motehus. Blant annet har hun gått for designerne Valentino Garavani og Roberto Cavalli. Like før ulykken la hun ut et bilde fra båten til sine nesten 800 000 følgere på Instagram, men disse er nå fjernet.

Modellens agent, Andréia Boneti, gikk kort tid etter ut med en påstand om at 37-åringen kan ha hoppet til havs for å redde sine to små valper.

- «Carol» reiste alltid med hundene sine. Hun hadde «Cookie», som var sort og «Canjica», som var hvit, og hun var fullstendig forelsket i dem, uttalte han til Folha de S. Paulo.

Avviser påstanden

I ettertid skal 37-åringens familie ha gått ut mot disse påstandene og mener det var stormen som forårsaket at Bittencourt falt i vannet.

- Jorge fortalte at en stor bølge traff sida på båten og det var styrken av denne sammen med kraftig vind som gjorde at Carol mistet balansen og falt i vannet, uttalte han til tv-kanalen Band News, ifølge The Sun.

Han la også til at svigersønnen hadde gjort en heroisk innsats i et forsøk på å finne datteren, et forsøk som også kunne ha kostet ham livet.

Saken fortsetter nedenfor.

Informasjonen fra familien skal også ha blitt bekreftet av de lokale havnemyndighetene i området til The Sun.

- Det ser ut til at hun falt om bord som følge av vinden og de høye bølgene. Vi har ingen informasjon om at hun hoppet i havet for å redde hundene.

Andre dødsfall på kort tid

Bittencourt er den andre supermodellen som dør i Brasil på to dager, om enn av forskjellige årsaker.

Modellen Tales Soares (26) døde under moteuka i São Paulo lørdag. Han skal ha fått et illebefinnende og falt om på catwalken. 26-åringen ble siden fraktet til et sykehus hvor han ble erklært død, ifølge en uttalelse fra arrangøren.

Avisa Folha de S. Paulo rapporterte at Soares snublet i skolissene sine og falt, mens en annen modell skal ha uttalt til avisa at 26-åringen ikke spiste før visning.

Dødsårsaken er foreløpig ikke kjent.

LES OGSÅ: - Jeg ville ikke medisineres