LIKTE IKKE OPERASJONEN: Karen Mulder skal ha skreket grove trusler mot sin plastiske kirurg, etter at hun ikke ville reversere operasjonen som var gjort på den tidligere supermodellen. Det førte til at hun ble arrestert. Her er Mulder i Paris tidligere  Foto: Stella Pictures
LIKTE IKKE OPERASJONEN: Karen Mulder skal ha skreket grove trusler mot sin plastiske kirurg, etter at hun ikke ville reversere operasjonen som var gjort på den tidligere supermodellen. Det førte til at hun ble arrestert. Her er Mulder i Paris tidligere Foto: Stella PicturesVis mer

Supermodell arrestert

- Hun ble ekstremt truende.

SEHER.NO: Den tidligere supermodellen Karen Mulder måtte fraktes vekk av politiet etter at hun tirsdag morgen gikk til kraftige verbale angrep på sin plastiske kirurg i Paris.

Ifølge nettstedet Contactmusic hadde den nederlandske 39-åringen flere ganger ringt legen sin for å få henne til å reversere en plastisk operasjon Mulder mente var mislykket.

Da den kvinnelige legen nektet, skal Mulder ha reagert med grove trusler, som fikk henne til å frykte for sin sikkerhet.

- Hun skrek og ropte om operasjonen, og ble ekstremt truende, sier en politikilde ifølge nettstedet.

Mulder ble tatt med til avhør, men sluppet ut i løpet av kort tid.. Det er ikke kjent om saken vil bli forfulgt i rettsvesenet.

Har du et kjendistips? Tips oss på seher@seher.no, eller ring vår tipstelefon 93076767.

LES OGSÅ: - Jeg vet at jeg vil få kroppen min tilbake