Carol Alt:

Supermodell (62) satser på OnlyFans

- Det er noen nakenbilder der.

SATSER: Tidligere supermodell Carol Alt satser i disse dager for fullt på OnlyFans. Foto: Erik Pendzich/Shutterstock/NTB
SATSER: Tidligere supermodell Carol Alt satser i disse dager for fullt på OnlyFans. Foto: Erik Pendzich/Shutterstock/NTB Vis mer
Publisert

Carol Alt (62) hadde sitt store gjennombrudd som modell i 1979, da hun prydet forsiden av det verdenskjente magasinet Harper's Bazar. Desto mer anerkjent ble hun noen år senere da hun også dukket opp på coveret av Sports Illustrated.

I løpet av 1980-tallet var hun å se på over 500 magasinforsider, og ble en av de mest kjente modellene i sin tid. Hun oppnådde i tillegg status som supermodell.

Da 62-åringen fremdeles var aktiv som modell var det ikke hun som hadde den fulle kontrollen over bildene sine - det var fotografene. Nå tar hun for første gang kontroll over sitt eget image, skriver Page Six.

SNUR: Charlie Sheen var i utgangspunktet kritisk til datterens Onlyfans-karriere, nå har han snudd. Video: Klaus Fjellro / Rød Løper Vis mer

Det gjør hun ved å satse på OnlyFans, der brukere abonnerer på ulike kontoer som kan dele og tjene penger på innholdet sitt, hvorav mye er for et voksent publikum.

- Førtifire år med arbeid og jeg eier ikke ett av bildene mine. Når folk sier: «Har du et bilde jeg kan bruke?», må jeg gå og spørre noen, sier hun til nettstedet.

Som følge av satsingen har hun også skaffet seg sin egen fotograf, noe som gir henne langt mer friheter i framtidige fotoseanser.

- Jeg kan gjøre som jeg vil. (...) Folk kan si at dette ikke er mitt image, men jeg vil ikke bli definert av hva andre mener om meg. Jeg ønsker å definere mitt eget image.

Til tross for at OnlyFans har blitt et kjent nettsted for pornografisk innhold, påpeker Alt at hun kommer til å gjøre det på sin egen måte.

- Det er noen nakenbilder, men smakfullt utført. Det er forskjell på bilder som er «tacky» og bilder som er smakfulle. Jeg kjenner ikke én modell der ute som ikke har stilt opp naken.

NON STOP: Akrobaten Sam Panda ble arrestert etter denne hendelsen. Non Stop TV med Sondre Rahm og Christian Wehus. Vi lager Norges beste viralprogram som daglig gir deg de mest spektakulære klippene du ikke vil gå glipp av! Vis mer

Dersom Alt lykkes og tjener penger på innholdet sitt, vil hun ikke beholde alle pengene for seg selv, forteller hun. Planen er nemlig å donere en andel til veldedige organisasjoner for mental helse for kvinner.

LES OGSÅ: Dukket plutselig opp

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer