- Supermann tok dyden min

Brooke Shields avslører at det ikke var hvem som helst hun valgte å gå til sengs med første gang.

VAR KJÆRESTER: Brooke Shields var sammen med «Lois & Clark»-skuespiller Dean Cain, da hun mistet jomfrudommen som 22-åring. Foto: All Over Press
VAR KJÆRESTER: Brooke Shields var sammen med «Lois & Clark»-skuespiller Dean Cain, da hun mistet jomfrudommen som 22-åring. Foto: All Over Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

SEOGHØR.NO: Hollywood-stjernen Brooke Shields (49) - kjent blant annet fra TV-serien «Suddenly Susan» og filmen «Den blå lagune» - har i sin nye biografi avslørt når hun mistet sin jomfrudom.

Ifølge Daily Mail skriver Brooke i boken «There Was A Little Girl» at den store kvelden for henne skjedde da hun var 22 år gammel, og studerte ved det kjente Princeton-universitetet i USA.

Den utvalgte var hennes kjæreste og klassekamerat, Dean Cain.

Han har siden blitt kjent for sin rolle som selveste Supermann i TV-serien «Lois & Clark: The New Adventures of Superman».

TV-STJERNE: Brooke Shields har spilt i en rekke filmer og TV-serier. Her er hun i en scene i TV 2-serien «Et 70-talls show». Foto: All Over Press
TV-STJERNE: Brooke Shields har spilt i en rekke filmer og TV-serier. Her er hun i en scene i TV 2-serien «Et 70-talls show». Foto: All Over Press Vis mer

Serien har tidligere blitt sendt på norske skjermer.

- Etter at det hele var over, ble jeg så overveldet av følelser at jeg hoppet ut av sengen og begynte å løpe vekk. Jeg løp nedover gangen naken. Dean løp etter meg og ga meg en klem.

- Da han spurte hvor jeg skulle, sa jeg at jeg var redd fordi jeg trodde at jeg ville bli forlatt av moren min.

Nært forhold til moren

Under hele oppveksten var Brooke en stor barnestjerne i USA, og hennes mor Teri fungerte også som hennes manager.

Også etter at hun ble myndig, følte Brooke at moren fulgte med på alt hun gjorde.

- Dean var veldig tålmodig med meg når det kom til sex. Selv når mor ikke var der, føltes det som om hun var tilstede. Stakkars fyr, jeg fikk ham til å vente og vente, og moren min var fullt oppdatert.

LYKKELIG GIFT: I dag er Brooke Shields gift med Chris Henchy. De har to barn sammen. Foto: FameFlynet Sweden
LYKKELIG GIFT: I dag er Brooke Shields gift med Chris Henchy. De har to barn sammen. Foto: FameFlynet Sweden Vis mer

Brooke er i dag gift med Chris Henchy og de to har døtrene Rowan og Grier sammen.

LES OGSÅ: Kjenner du igjen Hollywood-kjendisen?

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer