«Supermann» brøt forlovelsen

Henry Cavill gjorde det slutt med Ellen Whitaker.

NYSINGEL: Henry fokuserer på sin stadig blomstrende karriere, sier venner om Henry Cavill. Foto: Stella Pictures
NYSINGEL: Henry fokuserer på sin stadig blomstrende karriere, sier venner om Henry Cavill. Foto: Stella Pictures Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: Skuespilleren Henry Cavill (29) har fått rollen som Supermann.

Den veltrente stjernen med seks prosent kroppsfett, blir å se i «Man of steel» som kommer neste år. I fjor fridde han til kjæresten Ellen Whitaker (26) på sin egen bursdag, men nå er forholdet over.

- Han har valgt å avslutte sitt tre år lange forhold med den profesjonelle sprangrytteren Ellen Whitaker. Selv har hun flyttet inn til bestevennen sin i Newcastle, for å konsentrere seg om hestene sine, mens Henry fokuserer på sin stadig blomstrende karriere, sier kilder ifølge nettstedet Contactmusic.

Paret møtte hverandre på ridestevnet Olympia International Horse Show i 2009. Nå har de angivelig ikke blitt sett sammen siden juni. Selv nekter Henry å snakke om bruddet.

- Jeg kommer til å snakke om det senere. Men denne sommeren skal jeg bruke til å ta meg ferie og slappe av, sier han.    

Bli fan av Seoghør.no på Facebook her

Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: David Hasselhoff kunne vært Supermann.  

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer