Sophie Elise:

- Superlyst på barn

Åpner seg om fremtiden.

AVSLØRER: Sophie Elise forteller at hun ønsker seg barn. Foto: Terje Pedersen / NTB
AVSLØRER: Sophie Elise forteller at hun ønsker seg barn. Foto: Terje Pedersen / NTB Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

I mai delte Sophie Elise Isachsen (28) den hyggelige nyheten om at hun hadde fått seg kjæreste. Måneden etter avslørte influenseren at hun skulle flytte til Trondheim - hvor kjæresten bor. Isachsen og kjæresten har for øvrig vært et par tidligere - i tenårene.

Nå letter 28-åringen på sløret om ønskene for fremtiden.

- Jeg har superlyst på barn i fremtiden og det har jeg hatt lenge, men jeg føler jeg aldri har stått helt inne for det. Det fordi det ikke har passet med livet mitt. Jeg har heller aldri hatt en kjæreste jeg har hatt lyst å få det med, før nå, forteller Isachsen i podkasten «Jennie & Karianne», med Jennie Sofie Lie Pickl (22) og Karianne Vilde Wølner (29).

Sophie Elise gjestet Motepolitiet Live med Jan Thomas og fortalte hva hun bruker én million på i året. Video: Jenny Emilie Aas/Håvard Bjørnerem/Dennis Appelong/Se og Hør. Vis mer

Videre innrømmer Isachsen at hun tror hun blir en streng mor.

- Jeg vil jo ikke være det, men jeg ser det skje - at jeg blir sånn redd og kontrollerende. Men jeg har alltid trodd jeg kom til å være den chilleste og kuleste, men ikke nå lenger. Jeg har gjort mye rart, og vet hvor gal man kan være som tenåring, spøker Isachsen.

Til podkastduoen åpner hun seg også om sin utkårede, og forteller at det beste med han er at de er på samme side - at de liker å gjøre det samme.

På spørsmål fra Wølner om sexlivet er bra, svarer en fnisete Isachsen:

- Det er jo også noe av det viktigste da. Det er slik jeg begynte å like han først.

Sophie Elise gjestet Motepolitiet Live med Jan Thomas og deler detaljer fra «Skal vi danse». Video: Jenny Emilie Aas/Håvard Bjørnerem/Dennis Appelong/Se og Hør. Vis mer

LES OGSÅ: Kjøpte hus til Durek

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer