PRETTY IN PINK: Under sin gjesteopptreden på "Lopez Tonight", kunne Jennifer fortelle at hun hadde dekorert underlivet med sjokkrosa krystaller.  Foto: All Over Press
PRETTY IN PINK: Under sin gjesteopptreden på "Lopez Tonight", kunne Jennifer fortelle at hun hadde dekorert underlivet med sjokkrosa krystaller. Foto: All Over PressVis mer

Superfrekk pynt mot kjærlighetssorg

- Det ser ut som en diskokule der nede...

SEHER.NO: Etter å ha gjennomgått et dramatisk kjærlighetsbrudd, bestemte Jennifer Love Hewitt (30) seg for å gi underlivet en makeover, skriver NW Australia.

Det var under en gjesteopptreden på det amerikansk TV-showet ”Lopez Tonight”, at en usedvanlig åpenhjertig Jennifer kunne avsløre at hun hadde latt en venninne dekorerer hennes edlere deler.

- Etter bruddet, dekorerte en venninne “blomsten min” med Swarovski-krystaller. Jeg var veldig nedbrutt etter bruddet og trengte en oppløfter. Det var det eneste botemiddelet jeg tidligere ikke hadde forsøkt, så jeg tok sjansen. Det er fantastisk og søtt, og det hjalp meg virkelig. Det ser ut som jeg har en diskokule der nede. Det er strålende, avslører hun.

30-åringen elsker sin nye "bling" og hun har nå begynt å oynte seg daglig med Swarovski-krystaller med selvklebende bakside.

- I dag bruker jeg sjokkrosa krystaller, så jeg har ingenting å klage over, sier ”Ghost Whisperer”-skuespilleren.

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no,ring vårtipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPStil 1901.

LES OGSÅ: Hardt skadet i fallulykke