STOLT: Kjæresten Jan Lossius skryter av kjæresten Anna Rasmussen. Her er de sammen på årets Vixen Blog Awards.  Foto: Tor Lindseth
STOLT: Kjæresten Jan Lossius skryter av kjæresten Anna Rasmussen. Her er de sammen på årets Vixen Blog Awards. Foto: Tor LindsethVis mer

Superbloggeren Anna snakker ut om sin vonde fortid

- Med alt du har opplevd, er det et under at du ikke havnet på gaten, sier kjæresten i dag.

SEOGHØR.NO: Blogger Anna Rasmussen (19) avslørte i desember at hun skulle legge ned bloggen med navnet «Mamma til Michelle», og heller starte en blogg under sitt eget navn.

På den nye bloggen skriver Anna, som har barna Michelle og William, mer personlig om seg selv enn hun pleide på den gamle bloggen - som hovedsakelig handlet om livet som ung mor. 

Nylig delte hun et åpenhjertig innlegg der hun fortalte om sin ukjente og vanskelige barndom - uten å gå i detaljer om hva som egentlig har skjedd. 

«Jeg har levd et liv, som jeg ikke unner noen andre å leve. Jeg har opplevd verre ting enn å bli gravid som 14-åring, og opplevd verre ting enn å ønske og ta mitt eget liv. Mitt liv, er det eneste jeg ønsker at mine barn skal få unngå å leve», skrev hun på bloggen sin.

Hun skriver også at kjæresten Jan Lossius er blant de få som vet hva hun faktisk har gjennomgått i barndomsårene. 

Åpnet seg for kjæresten

POPULÆR BLOGGER: Anna Rasmussen ble gravid som 14-åring, og har i dag en av Norges mest leste blogger.  Foto: Tor Lindseth
POPULÆR BLOGGER: Anna Rasmussen ble gravid som 14-åring, og har i dag en av Norges mest leste blogger. Foto: Tor Lindseth Vis mer

Under et intervju med TV2-programmet «God Kveld Norge», forteller Annas kjæreste at han er veldig stolt over hvordan hun har håndtert livets vanskeligheter.

– Med alt du har opplevd, er det et under at du ikke havnet på gata, sier han og fortsetter:

- Du har hatt vanskelige forutsetninger, men du har en fantastisk viljestyrke, sier han til kjæresten under TV-intervjuet.

Anna og Jan avslørte i desember at de hadde blitt et par, etter å ha vært gode venner i fire år.

Hun forteller til «God Kveld Norge» at kjæresten har fått henne til å innse at hun ikke kan klandre seg selv for alt hun har opplevd. 

– For ti år siden hadde jeg aldri trodd at jeg skulle sitte med Norges største blogg, verdens beste kjæreste og ha to fantastiske unger. Jeg tenkte vel ikke at jeg kom til å bli mer enn 14 år, avslører Anna under intervjuet. 

Bloggeren ønsker imidlertid ikke å kommentere saken ytterligere. 

Ble mamma som 14-åring

Bare 14 år gammel ble Anna gravid for første gang. Hun fortalte da sin historie i TV-serien «Unge mødre» på kanalen FEM. Datteren Michelle er i dag fem år gammel.

I 2014 avslørte Stavanger-jenta at hun var gravid igjen med sønnen William. 

Senere har 19-åringen blitt en av Norges aller fremste bloggere, og under Se og Hørs kjendisgalla 2015 kjempet hun om å vinne prisen «årets blogger». 

LYKKELIG IGJEN: Ryktene om at det var noe mer enn bare vennskap mellom Anna og Jan, begynte allerede å svirre da de dukket opp sammen på Se og Hørs Kjendisgalla i november. Flere uker etter, avslørte hun forholdet på bloggen.  Foto: Andreas Fadum
LYKKELIG IGJEN: Ryktene om at det var noe mer enn bare vennskap mellom Anna og Jan, begynte allerede å svirre da de dukket opp sammen på Se og Hørs Kjendisgalla i november. Flere uker etter, avslørte hun forholdet på bloggen. Foto: Andreas Fadum Vis mer

LES OGSÅ: Her er Anna Rasmussen sin flamme

Lik Se og Hør på Facebook

Meld deg på vårt kjendisvarsel! Ønsker du siste nytt om kjendis og underholdning rett i innboksen? Meld deg på vårt kjendisvarsel og få siste nytt rett i innboksen.