Aksel Lund Svindal:

Superalpinisten røper sine Tinder-erfaringer

- Ikke negativ til internett som et sted å møte noen.

ÅPEN OM FREMTIDSØNSKER: Alpinist Aksel Lund Svindal legger ikke skjul på at han ønsker å bli en familiemann i fremtiden. Foto: Cornelius Poppe / NTB Scanpix
ÅPEN OM FREMTIDSØNSKER: Alpinist Aksel Lund Svindal legger ikke skjul på at han ønsker å bli en familiemann i fremtiden. Foto: Cornelius Poppe / NTB Scanpix Vis mer
Publisert

I april ble det kjent at Aksel Lund Svindal (35) og modellkjæresten Gitte Lill Paulsen hadde gått hver til sitt.

Selv om 35-åringen er en av Norges kanskje mest ettertraktede ungkarer, har Svindal sivilstatus som singel. Det kommer frem i et større intervju med VG. Overfor avisen åpner superalpinisten opp om både boligkjøp, fremtiden, barn og familie.

Svindal forklarer at han stort sett er omgitt av utøvere fra det samme kjønn når han reiser rundt for å trene eller konkurrere. Dermed blir det også utfordrende å møte potensielle kjærestekandidater.

- Fylle huset med barn

I 2018 finnes det derimot mange moderne hjelpemidler. Aksel legger ikke skjul på at han - som så mange andre - har tydd til sjekkeappen Tinder.

- Jeg er ikke veldig aktiv der, men jeg har absolutt testet det ut. Men for å være helt ærlig er jeg ikke negativ til internett som et sted å møte noen. Verden er i forandring, også når det gjelder hvordan man sosialiserer og hvor man finner hverandre, sier han til VG.

Selv om den store kjærligheten så langt har latt vente på seg, understreker 35-åringen at han ikke er bekymret for hvorvidt familiedrømmen vil gå i oppfyllelse eller ei. På spørsmål fra VG om Svindal tror han vil «fikse et familieliv», svarer alpinisten følgende:

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer