BLE FORELDRE: Torsdag ble det kjent at Tyra Banks og Erik Asla har fått en sønn sammen. Foto: All Over Press
BLE FORELDRE: Torsdag ble det kjent at Tyra Banks og Erik Asla har fått en sønn sammen. Foto: All Over PressVis mer

- Super duper astronomisk happy

Erik Asla stråler av babylykke.

LOS ANGELES (SEOGHØR.NO): Denne uken stod jubelen i taket hjemme hos den tidligere supermodellen Tyra Banks (42) og hennes norske kjæreste, den anerkjente fotografen, Erik Asla (52).

Natt til torsdag (norsk tid) avslørte nemlig det lykkelige paret at de hadde blitt foreldre til en liten gutt ved hjelp av surrogatmor.

- Den beste beste gaven vi har jobbet og bedt så hardt for er endelig her. Han har mine fingre og store øyne, og pappa Eriks munn og hake. Vi takker engelen av en kvinne som har båret frem mirakelgutten vår, og ber for alle som kjemper for å oppnå den samme gleden. Velkommen til verden, York Bank Asla, delte Banks med sine 3,7 millioner følgere på Instagram.

Den nybakte faren, Erik, er også i ekstase etter familieforøkelsen.

- Hvordan står det til med mor og barn?

- Alt er topp. Super duper astronomisk happy, forteller han stolt til Seoghør.no.

Begge de lykkelige foreldrene postet dette søte bildet av en liten babylue da de delte nyheten med venner, familie og fans på Facebook og Instagram.

 

- Å være vitne til begynnelsen av livet er muligens livets største gave, skrev Asla på sin profil.

52-åringen har bodd i Los Angeles i mange år, og startet i sin tid karrieren som fotoassistent for den høyt respekterte motefotografen Herb Ritts.

I dag er Calvin Klein og Saks Fifth Avenue blant Aslas klienter, og arbeidet hans har vært å se i store internasjonale moteblader som Bazaar, ELLE, Marie-Claire, Vogue og Vanity Fair - for å nevne noen.

Det var i 2013, da Erik jobbet som dommer og fotograf i norske «Top Model», at han traff mor til sin nyfødte sønn.

Saken fortsetter under bildet.

PÅ TV: Høsten 2013 ble norske "Top Model" spilt inn i Los Angeles. Da satt Erik Asla i juryen sammen med (f.v) den svenske coachen Jonas Hallberg, programleder Siri Tollerød og modellspeider Donna Ioanna.
PÅ TV: Høsten 2013 ble norske "Top Model" spilt inn i Los Angeles. Da satt Erik Asla i juryen sammen med (f.v) den svenske coachen Jonas Hallberg, programleder Siri Tollerød og modellspeider Donna Ioanna. Vis mer

Ble hypnotisert av Tyras historier

Da samarbeidet i TV-programmet ble avsluttet fortsatte paret likevel med sine «forretningsmiddager», og snart skal de ha forstått at det var noe mer mellom dem.

Til Dagbladet Magasinet har Asla tidligere fortalt at han ble bergtatt av den langbeinte skjønnheten allerede under et av deres første møter.

- Jeg husker at jeg holdt en full kaffekopp mens jeg lyttet hypnotisert til en av hennes historier. Jeg oppdaget ikke at kaffen rant ut på bordet. Papirduken ble bare brunere og brunere, og da skjønte jeg at noe hadde skjedd, sa han blant annet.

Før jul klarte heller ikke Banks å holde de sterke følelsene for seg selv lenger.

Everyone deserves to be loved like this.

Et bilde publisert av Tyra Banks (@tyrabanks)

- Alle fortjener å bli elsket som dette, skrev hun under dette koselig bildet av seg selv og sin flotte kjæreste.

 

Slet med å bli gravid

HENRIETTE I HOLLOWOOD: Seoghør.nos reporter Henriette Høigilt bor fast i Los Angeles. Foto: Seoghør.no
HENRIETTE I HOLLOWOOD: Seoghør.nos reporter Henriette Høigilt bor fast i Los Angeles. Foto: Seoghør.no Vis mer

Noen måneder tidligere åpnet også hjernen bak «America's Top Model» seg om drømmen om å bli mor.

- Da jeg fylte 40, var dét at jeg ikke har barn det eneste jeg var misfornøyd med. Jeg tenkte: «Søren, klokka tikker», fortalte Tyra til People, og avslørte samtidig at hun hadde gjennomgått prøverørsbehandling i håp om å bli gravid.

- Jeg har hatt noen mindre gode øyeblikk med det, veldig traumatiske øyeblikk faktisk. Det blir vanskeligere ettersom man blir eldre. Det er ikke noe som skjer av seg selv, sa hun åpenhjertig om befruktningsforsøkene.

Nå har hun endelig fått drømmen oppfylt etter at lille York Banks Asla, som hun selv kaller «mirakelgutten vår», nylig kom til verden.

LES OGSÅ: - Å være mamma er det fineste i hele verden

Lik Se og Hør på Facebook

Meld deg på vårt kjendisvarsel! Ønsker du siste nytt om kjendis og underholdning rett i innboksen? Meld deg på vårt kjendisvarsel og få siste nytt rett i innboksen.