Sunniva åpner seg endelig for Ruben

- Jeg måtte bli voksen over natta, sier «Jakten»-frieren, som mistet moren sin brått som 15-åring.

SEOGHØR.NO: «Jakten»-bonden Ruben Tunestveit Kengakaran (28) har tidligere beklaget seg over at frieren Sunniva Michelle Tonning (23) har unnlatt å åpne seg for ham.

I mandagens episode av «Jakten på kjærligheten» blir det imidlertid en endring på det.

Sunniva tar med den sjarmerende saue- og storfebonden på alenedate i høyet på låven hans, der hun har forberedt en liten quizlek til ham. Etter å ha besvart et spørsmål om hva slags forhold han har til foreldrene sine, stiller Ruben det samme spørsmålet til Sunniva.

- Jeg har et godt forhold til pappa. Mamma... døde da jeg var 15. Det var en bilulykke. Så det kom ganske brått på, forteller hun åpenhjertig til en tydelig himmelfallen Ruben.

Saken fortsetter under bildet.

Når han sjokkert spør hvordan hun har taklet morens brå og tragiske dødsfall, utdyper Sunniva:

- Det var jo selvfølgelig tøft. Jeg måtte liksom bli voksen over natta, forteller hun.

Se klippet der Sunniva endelig åpner seg for Ruben øverst i saken!

Til Seoghør.no utdyper hun:

- Jeg følte at det var vanskelig å skulle si det til ham, men samtidig følte jeg at det var naturlig - til tross for at vi hadde kjent hverandre i tre -fire dager. Det er jo en stor del av meg, så han måtte få vite det.

- Hva tenker du om måten han tok det på?

- Jeg synes Ruben tok det kjempefint! Det jeg gruet meg mest til var hvordan hans reaksjon kom til å bli, men jeg følte etterpå at det nå var enklere å snakke med ham. Jeg ville være ærlig med ham, og hadde ikke noe å tape på å være det heller, sier hun videre.

Til Seoghør.no sier Sunniva at morens brå bortgang har gjort henne sterkere:

- Det hadde selvfølgelig vært noe helt annet å ha en mor å støtte seg på. Men alt i alt er hendelsen gjort meg sterkere som person.

Jentene er redde for å stikke seg frem

Tidligere har den svært populære «Jakten»-bonden fortalt til Seoghør.no at den unaturlige settingen som TV 2-programmet skaper, kan være krevende når man prøver å bli kjent.

- Det er veldig anspent hele tiden under innspillingen. Jentene er redde for å stikke seg frem og flørte, med tanke på hva de andre jentene vil si, har Ruben Tunestveit Kengakaran sagt til Seoghør.no.

«Jakten på kjærligheten» sendes på TV 2 mandager klokken 20.00.

LES OGSÅ: Se Petter Stordalens personlige video

Lik Se og Hør på Facebook

Meld deg på vårt kjendisvarsel! Ønsker du siste nytt om kjendis og underholdning rett i innboksen? Meld deg på vårt kjendisvarsel og få siste nytt rett i innboksen.