Sundnes tar studiofarvel

Skjermtrollet Per Sundnes slutter etter fem år i "Store Studio". Nå vil han pleie kjærligheten med Tore!

STUDIOSLUTT: Per Sundnes slutter som Anne Lindmos sidekick i det populære underholdningsprogrammet "Store Studio". Foto: Andreas Fadum, Se og hør
STUDIOSLUTT: Per Sundnes slutter som Anne Lindmos sidekick i det populære underholdningsprogrammet "Store Studio". Foto: Andreas Fadum, Se og hør Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Vil nyte livet!

SEHER.NO: NRK-kjendisen Per Sundnes (40) slutter etter fem år som Anne Lindmos (37) makker i underholdningsprogrammet “Store Studio”. I tillegg tar han et halvt års skjermfri fra NRK – for å nyte kjærligheten med legekjæresten Tore (52).

- Dette er ikke noe dramatisk. Jeg er 40 år og har kommet til en plass i livet der man omtrent blir en parodi på seg selv, fordi man sier ja til alt. Og stiller opp på alt, sier den stilsikre TV-mannen i et intervju med P4, ifølge VG.


Moteguruen tar seg fri fra 1. juli etter ti år i NRK. Sundnes er også kommentator for Melodi Grand Prix, og er alltid å se på de store kjendisfestene.


Nå gleder han seg til et normalt liv med kjæresten Tore, og han vil benytte fritiden til å reise og å være på hytta. Sundnes har tidligere avslørt at de skal bli samboere.


- Det handler om å lade batteriene som fort kan tømmes. Jeg har vært opptatt med "Store Studio" hver eneste mandag i fem år nå, så jeg har aldri kunnet ta en langhelg, sier han i radiointervjuet.

Prosjektleder i "Store Studio", Haagen Guttu, sier til VG at det er trist at Sundnes skal slutte, og han blir svært vanskelig å erstatte. De har ennå ikke funnet en ny makker til Anne Lindmo.

- Jeg har hatt de mest fantastiske årene i livet mitt sammen med Anne, og vi vil fortsette å ha det gøy sammen, sier Sundnes.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer