Sundnes flytter til Alta

Kjendisreporteren flyr heller til Alta om sommeren enn å sitte timesvis i bilen sørover.

BODØVÆRING: Per er født og oppvokst i Bodø, men bor i Oslo. Nå ønsker han seg nordover igjen og vil kjøpe seg et sommersted i Alta. Foto: SCANPIX
BODØVÆRING: Per er født og oppvokst i Bodø, men bor i Oslo. Nå ønsker han seg nordover igjen og vil kjøpe seg et sommersted i Alta. Foto: SCANPIX Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Sol og sommer i nord!

NRKs nye Grand Prix-kommentator eier allerede en hytte i Øyer ved Hafjell. Nå ønsker han seg også et sommersted i Alta - av alle ting.

- Det tar meg tre timer å kjøre til hytta i Øyer. Med fly tar det bare to timer til Alta, et sted jeg trives utrolig godt, sier Sundnes til Altaposten.no.

Trendeksperten har tidligere jobbet som lærer i Finnmark og trivdes godt i området.

- Ja, jeg er godt kjent i fylket. Men jeg har verken funnet egnet tomt eller hvilken type hytte jeg ønsker meg, understreker han.

LES HER: Tore er Sundnes' kjæreste

Selv om han nå ønsker å kjøpe seg en ny hytte er han klar på at Øyer-hytta ikke skal selges.

- Hafjell er vinterstedet mitt. Alta blir et sted jeg vil tilbringe tid om sommeren. Det som er fint med Alta er at man har både fjell og sjø i umiddelbar nærhet nesten overalt, forklarer han.

- Alta er faktisk utrolig tilgjengelig. Jeg tar heller en flytur nordover, enn å sitte timevis i bilen slik mange gjør her sør. Er det køer på veiene blir hytteturen en langdryg affære.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer