Sundfør trollbandt amerikanske TV-seere

Sang for flere millioner på «Jimmy Kimmel Live». Se video!

SATSER PÅ USA: Susanne Sundfør prøver for tiden å slå igjennom i USA. Her er hun på scenen under Nobels fredspriskonsert i Oslo i 2012. Foto: NTB scanpix
SATSER PÅ USA: Susanne Sundfør prøver for tiden å slå igjennom i USA. Her er hun på scenen under Nobels fredspriskonsert i Oslo i 2012. Foto: NTB scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: Den norske artisten Susanne Sundfør (27) satser for tiden hardt på å slå igjennom i USA, og onsdag kunne hun notere seg for en ny milepæl, da hun sammen med det franske elektronikabandet M83 sang for seerne til det populære talkshowet «Jimmy Kimmel Live».

Sundfør og M83 fremførte musikken de har laget til Tom Cruises nye storfilm «Oblivion», som for tiden går på norske kinoer.

Den norske artisten Sondre Lerche, som for tiden oppholder seg i USA, var en av de mange millioner TV-seerne som fikk med seg opptredenen.


Han la ikke skjul på at han var imponert over artistkollegaen, som vant Spellemannprisen for beste populærkomponist i 2010.

«Susanne Sundfør var dødsgod på Jimmy Kimmel her på TV nettopp sammen med M83. Nice!» skrev han på sin Twitter side etter sendingen.

Opptredenen kommer rett før Susanne tirsdag slipper sitt nye album «The Silicone Veil».

Ifølge Dagens Næringsliv får Sundfør hjelp til USA-lanseringen av det London-baserte managementselskapet Deutsch Englische Freundschat (D.E.F Management). De har blant annet også det norske bandet Röyksopp og svenske Robyn i sin stall.

LES OGSÅ: Kimmel-kø for å kysse Jessica AlbaVi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer