BLE OVERTALT: Tirsdag sender TV2 episode nummer 2000 og Karl Sundby ble overtalt av Sossen Krohg til å være med.  Foto: TV 2
BLE OVERTALT: Tirsdag sender TV2 episode nummer 2000 og Karl Sundby ble overtalt av Sossen Krohg til å være med. Foto: TV 2Vis mer

Sundby sa nei til Cæsar

Men han lot seg overtale av en fantastisk dame.

SEHER.NO:  Karl Sundby ble overtalt til å komme tilbake til Cæsar. Sundby spilte den populære hotellportieren Åge Nygård i ''Hotel Cæsar'' fra 1998 til 2004. Det skriver Se og Hør Weekend.

Nå seks år senere tar Karl på seg den velkjente svarte lappen over øyet og dukker opp i seriens jubileumsepisode  nummer 2000 tirsdag.

- Selv om tiden i Hotel Cæsar var helt fantastisk, er det et lukket kapittel. Jeg ville aldri takket ja til å bli Åge på heltid igjen, men lot meg overtale til å være med i jubileumsepisoden, sier han til Se og Hør. 

At jeg skulle få spille sammen med Sossen Krohg igjen gjorde utslaget. Vi har kjent hverandre lenge og hun er helt fantastisk, forteller Sundby.

I tiden etter "Hotel Cæsar" har han blant annet spilt mye teater og reist rundt i landet med egne forestillinger.

Hotel Cæsar er tidenes lengst levende såpeserie i Skandinavia.

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: Mona Hofland er død