Sultet seg før fotoshoot

Den sexy kroppen hadde en pris for Kaley Cuoco-Sweeting.

ÅPENHJERTIG: Da hun torsdag gjestet The Tonight Show fortalte Kaley Cuoco-Sweeting at hun spiste lite og trente mye før hun stilte opp på bildene i magasinet Shape.  Foto: Xposure
ÅPENHJERTIG: Da hun torsdag gjestet The Tonight Show fortalte Kaley Cuoco-Sweeting at hun spiste lite og trente mye før hun stilte opp på bildene i magasinet Shape. Foto: Xposure Vis mer

SEOGHØR.NO: Den vakre skuespilleren Kaley Cuoco-Sweeting (29) fikk mye oppmerksomhet for sitt sexy forsidebilde i Shape Magazine. Blondinen poserte i bare truse og en åpen skjorte og avslørte dermed sin veltrente mage.

Da hun torsdag gjestet The Tonight Show innrømmet hun ovenfor programleder Jimmy Fallon at hun fulgte en svært streng diett før fotoshooten.

- Alt jeg spiste i lang tid var mandler. Jeg var så sulten! sier skuespilleren ifølge Us Magazine.

Trener fem dager i uken

29-åringen spiste også eggehvite-omeletter og trente yoga fem ganger i uken under forberedelsene til de avkledde bildene.

- Det er ett år siden de spurte om jeg ville pryde forsiden, så jeg hadde god tid til å forberede meg. Ingenting får deg i bedre form enn å være på forsiden av Shape.

Viste vaskebrettet

Etter at «Big Bang Theory»-stjernen i løpet av de tre siste månedene kuttet ut junk food og startet med yoga, så har hun gått ned tre kilo og fått en ny sterk kropp.

SUNN LIVSSTIL: Kaley Cuoco-Sweeting og ektemannen Ryan Sweeting har lagt om kostholdet og begynt å trene for å komme i form. Foto: SipaUSA
SUNN LIVSSTIL: Kaley Cuoco-Sweeting og ektemannen Ryan Sweeting har lagt om kostholdet og begynt å trene for å komme i form. Foto: SipaUSA Vis mer

- Å trene yoga fem ganger i uken har transformert kroppen min. Jeg elsker å være definert og ha muskler. Det er så sexy og vakkert.

LES OGSÅ: Kaley Cuoco-Sweeting er verden best betalte TV-skuespillerinne