Sultet seg for å miste muskler

Mark Wahlberg kuttet ut fet mat for å gå ned før filmrolle.

SJOKKFORANDRING: I sommer var Mark Wahlberg topptrent for rollen i «Transformers». Ved å spise mindre og endre treningsprogrammet har han i dag en mindre muskuløs fysikk.
SJOKKFORANDRING: I sommer var Mark Wahlberg topptrent for rollen i «Transformers». Ved å spise mindre og endre treningsprogrammet har han i dag en mindre muskuløs fysikk. Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

SEOGHØR.NO: Mark Wahlberg (42) er kjent som en av Hollywoods mest veltrente karer, men måtte endre fysikk før rollen i filmen «The Gambler».

42-åringen la på seg mange kilo muskler før rollen i «Transformers: Age of Extinction», men måtte få vekk den ekstra vekten før sin nyeste rollen.

- Jeg begynte på en flytende diett. Så endret jeg treningsprogrammet og droppet vin, brød og pasta, sier Wahlberg som nå spiser minimalt for å oppnå riktig resultat.

- Jeg spiser små porsjoner protein i løpet av dagen og hopper mye tau. Alle forsøker å få meg til å holde vekten nede, sier han ifølge nettstedet Contactmusic.

Firebarnsfaren tar ikke suksessen forgitt og tror hemmeligheten er sterk selvdisiplin.

- Jeg er disiplinert. Jeg forstår at jeg er i en unik situasjon der jeg får gjøre ting jeg vil. Jeg tar det ikke forgitt og vet ikke hvor lenge det vil vare. Jeg må alltid gjøre mitt beste, har han sagt til People.

«The Gambler» handler om en spillegal literaturprofessor som havner i gjeld til en rekke gangstere. Filmen har amerikansk premiere i 2015.

LES OGSÅ: - Jeg ville drepe ham

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer