BESVIMTE: Søstrene Kardashian viser fram badetøymote for Beach Bunny collection. Nå avslører Kourtney (i midten) at hun besvimte før en fotoshoot tidligere i år fordi hun hadde sultet seg. På bildet er Khloe til venstre og Kim til høyre.  Foto: All Over Press
BESVIMTE: Søstrene Kardashian viser fram badetøymote for Beach Bunny collection. Nå avslører Kourtney (i midten) at hun besvimte før en fotoshoot tidligere i år fordi hun hadde sultet seg. På bildet er Khloe til venstre og Kim til høyre. Foto: All Over Press Vis mer

Sultet seg bevisstløs før fotoshoot

- Jeg hadde vært helt besatt av at jeg veide litt for mye.

SEHER.NO:  Realitystjernen Kourtney Kardashians (31) jakt på en sexy kropp, kunne kostet henne dyrt.

Ifølge ShowBizSpy innrømmer stjernen at hennes desperasjon etter den perfekte kroppen virkelig kunne ha gått galt tidligere i år.

Det var under søndagens episode av«Khloe and Kourtney take Miami» at den nybakte moren innrømmet at hun prøvde noen ekstreme metoder for å komme i form til en fotoshoot.

- Jeg fant ut av det da ambulansepersonalet ringte og fortalte meg at Kourtney hadde besvimt, og at hun var bak i ambulansen, forteller Khloe.
 
- Jeg skulle bare ta en løpetur på stranden som jeg alltid pleide å gjøre, og så våknet jeg bare opp. Jeg hadde jo ikke spist noe den dagen, forklarer Kourtney selv.

Men det var ikke hele sannheten...

- Hun hadde knapt spist noe i det hele tatt den siste tiden, fortsetter Khloe.

Etter den skremmende opplevelsen avslører Kourtney at hun har lært.

- Det er virkelig ikke verdt det, jeg hadde vært helt besatt av at jeg veide litt for mye, og jeg er så flau over at jeg straffet kroppen min bare for en fotoshoot, avslutter hun.

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES MER:  Se, Khloe har krympet!