«Fra bølle til bestevenn»:

Suksesserie tilbake på skjermen

Her er årets deltakere.

HUNDEHJELP: Stian Sand skal få Maren Teien Rørviks eksperthjelp i det populære programmet. Foto: Julia Marie Naglestad / Monster / NRK
HUNDEHJELP: Stian Sand skal få Maren Teien Rørviks eksperthjelp i det populære programmet. Foto: Julia Marie Naglestad / Monster / NRK Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Snart står en ny sesong av den suksesserien «Fra bølle til bestevenn» for tur. Her hjelper hundetrener og programleder Maren Teien Rørvik hundeeiere som har ulike utfordringer med sin firbente venn.

I den populære NRK-serien har hundetreneren allerede gjennom to sesonger hjulpet fortvilte hundeeiere om å snu hunden fra å være en bølle til å bli en bestevenn.

Tredje sesong har premiere 6. april på NRK.

Nylig ble det kjent hvem som skal være med i sesong tre av «Fra bølle til bestevenn».

Stian Sandø og Bamse Nicolay Bitcoin

Fra: Oslo

Stian Sandø (31) fra Oslo er ikke et ukjent ansikt i TV-ruten. Han har tidligere vært deltaker i «Farmen kjendis», og vært å se som programleder hos NRK.

Nå skal han og hunden Bamse Nicolay Bitcoin få hjelp fra Rørvik. Hunden, som er en blanding av Bichon frisé og pekingeser, har mye temperament og utagerer mot folk den møter.

Ariel Midtun og Ante

Fra: Bergen

Ariel Midtun fra Bergen fikk hunden Ante gjennom dyrebeskyttelsen, etter at den ble mishandlet av sin forrige eier.

Alaska huskyen sliter fortsatt, flere år senere, med stress og seperasjonsangst. Midtun hadde på sin side ikke en plan om å få hund, men kunne hun ikke gi opp Ante, skriver NRK i pressemeldingen.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer