RØRT TIL TÅRER: Mats Zuccarello-Aasens mamma Anita tok stolt i mot sønnens pris for Årets Lagspiller på Idrettsgallaen.  Foto: Andreas Fadum
RØRT TIL TÅRER: Mats Zuccarello-Aasens mamma Anita tok stolt i mot sønnens pris for Årets Lagspiller på Idrettsgallaen. Foto: Andreas FadumVis mer

- Suksessen har ikke forandret ham

Sportssuksessen har ikke gått til hodet på Ishockeystjernen Mats Zuccarello.

SEOGHØR.NO: Ishockeyspiller Mats Zuccarello-Aasen (26) gjør for tiden stor suksess på NHL-laget New York Rangers i USA.

Sist helg vant han prisen for Årets beste lagspiller på Idrettsgallaen i Oslo Spektrum. Han hadde dessverre ikke anledning til å være tilstede i Oslo selv og sendte moren Anita Zuccarello (53) for å ta imot prisen.

- Det er kjempestort og nesten uvirkelig å få ta i mot denne utmerkelsen for Mats. Jeg er lei meg for at han ikke kunne være her i kveld, men er sikker på at han er veldig glad nå, sa en tydelig rørt mor til Se og Hør etter utdelingen.

- Ikke forandret

Det er ingen tvil om at moren er stolt av sønnen, både for hans prestasjoner i NHL og for hvordan han er som person.

- Mats er en veldig snill og grei gutt som tar livet med ro. Han prøver å ikke la oppturer eller nedturer gå inn på seg, og det er beundringsverdig. Jeg syns heller ikke han har forandret seg etter suksessen i USA, og det er jeg glad for, smiler hun.

Mats ble den sjuende nordmannen til å spille i NHL da han debuterte for New York Rangers den 23. desember 2010. Denne sesongen har han vært en svært viktig spiller for det New York-baserte laget med flere scoringer og mye spilletid.

LES OGSÅ: Nettflørten som avslørte superparet