<strong>TV-STJERNER:</strong> Zosia Mamet, Jemima Kirke, Lena Dunham og Allison Williams spiller de fire hovedrollene i suksess-serien «Girls». Snart må de gå videre til andre prosjekter.   Foto: Ap
TV-STJERNER: Zosia Mamet, Jemima Kirke, Lena Dunham og Allison Williams spiller de fire hovedrollene i suksess-serien «Girls». Snart må de gå videre til andre prosjekter. Foto: Ap Vis mer

Suksess-serien «Girls» legges ned

- Vi har begynt å tenke på hvordan vi skal avslutte historiene til de unge kvinnene, sier Lena Dunham.

Publisert
Sist oppdatert

SEOGHØR.NO: HBO-suksessen «Girls», serien om fire jenters hverdagsliv i New York, har fått seere verden rundt til å benke seg foran TV-skjermen siden 2012.

Serien er skrevet av Lena Dunham (29), som også spiller en av hovedrollene i komiserien.

Nå melder nettsteder som Deadline og Collider at den sjette sesongen blir den siste. The Hollywood Reporter skriver at kilder bekrefter nyheten, men at HBO ikke vil kommentere.

Selv om nyheten neppe er velkommen hos «Girls»-fansen, har Lena Dunham hintet om serieavslutningen siden i fjor.

- Man skal aldri si aldri, men det er det vi tenker nå. Vi har begynt å tenke på hvordan vi skal avslutte historiene til de unge kvinnene, sa Dunham i et intervju med «Elvis Duran and the Morning Show» i september, skriver Deadline.

Saken fortsetter under bildet.

<strong>TV-SUKSESS:</strong> Siden serien startet i 2012 har «Girls» vunnet to Golden Globes, samt flere andre priser. Her er Allison Williams, Jemima Kirke, Lena Dunham og Zosia Mamet som rollefigurene sine i serien.  Foto: HBO
TV-SUKSESS: Siden serien startet i 2012 har «Girls» vunnet to Golden Globes, samt flere andre priser. Her er Allison Williams, Jemima Kirke, Lena Dunham og Zosia Mamet som rollefigurene sine i serien. Foto: HBO Vis mer

Ifølge nettstedet skal den sjette sesongen sendes i 2017. Dunham tror det er riktig å gå videre til nye prosjekter.

- Jeg begynte å jobbe med showet da jeg var 23, og nå blir jeg 30. Serien har opptatt store deler av 20-årene mine, men i 30-årene skal jeg fortsette ut i livet, sa Dunham i TV-intervjuet høsten 2015.

Stolt av formene

Dunham spiller Hannah Helene Horvath, en skribent som sliter med å brødfø seg selv og finne riktig retning i livet.

Lena har fått mye skryt for sin realistiske fremstilling av sex og kropp i serien. Hun har frontet sunne idealer ved å uttale at hun aldri ville hatt kroppen til en supermodell, og stolt vist frem sine flotte former i undertøyet på sosiale medier.

Saken fortsetter under bildet.

<strong>I FARTA:</strong> Her er Lena Dunham fotografert under innspilling av serien i New York.  Foto: Splash News
I FARTA: Her er Lena Dunham fotografert under innspilling av serien i New York. Foto: Splash News Vis mer

- Må bevege seg for å ikke dø

Den siste tiden har Lena Dunham lagt sin elsk på trening, som hun har oppdaget kan ha en terapeutisk funksjon.

- Forholdet mitt til kroppen min er i stadig utvikling. Jeg blir 30 neste år, og jeg måtte lære at jo eldre du blir, jo mer må man bevege seg. Man må bevege seg for å ikke dø, og for at ikke hjernen blir svekket. Man må bevege seg så man ser litt mer ut som en person man kunne tenke seg å være, har hun sagt til ESPN, ifølge Contactmusic.com.

Selv begynte Lena å trene for å bruke det som terapi mot angst, depresjon og tvangslidelser - problemer hun har slitt med en årrekke.

«Til dere som sliter med angst, tvangslidelser og depresjon: Jeg vet det er irriterende når noen forteller dere at dere må trene. Det tok meg 16 år med medisinering før jeg begynte å høre. Jeg er glad jeg gjorde det», skrev hun på Instagram i april 2015, og la til:

«Det handler ikke om rumpa, men om hodet».

LES OGSÅ: Her får Lena Dunham blackout

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer