Suksess på uventede steder

"Hold On Be Strong" vinner hjerter i Serbia, Hellas - og Sør-Afrika...

SUKSESS I AFRIKA: - Det er så kult at noen har spilt inn "Hold On Be Strong" på afrikaans, sier Mira Craig og Maria Haukaas Storeng. Foto: Sølve Hindhamar, Seher.no
SUKSESS I AFRIKA: - Det er så kult at noen har spilt inn "Hold On Be Strong" på afrikaans, sier Mira Craig og Maria Haukaas Storeng. Foto: Sølve Hindhamar, Seher.no Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
BEOGRAD (Seher.no): Maria Haukaas Storeng og låtskriver Mira Craig var høyt oppe etter at Norge tirsdag gikk videre til finalen i årets Melodi Grand Prix.

Den gjeve finaleplassen var imidlertid ikke det eneste de to glad-jentene kunne feire da Seher.no møtte dem sent tirsdag kveld.

Låta "Hold On Be Strong" er nemlig i ferd med å gjøre suksess i Sør-Afrika - på språket afrikaans!

- Noen artister har oversatt den til afrikaans i Sør-Afrika og gitt den ut der. Noen har til og med hørt den her i Serbia. Det er så kult, sier Mira Craig om den første låten hun skrev.

- Ja også har vi ligget på 18. plass i Hellas, i tillegg til suksess i Norge. Vi merker at den er blitt populær, legger Maria til.

Men selv om de to jentene strålte av glede og seiersrus da Seher.no møtte dem etter semi.finalen hadde de ingen planer om å delta på det store semifinale-nachspielet.

- Mira vil gå og legge seg og jeg vil kun ta et glass rødvin og det er det. Men vinner vi finalen, blir det en stor fest, sier hun.

Få "Hold On - Be Strong" som ringetone på din mobil. Send MARIA til 2084
(kr.35,-)

Bildespesial fra tirsdagens semifinale nederst i artikkelen.

Se intervjuet her:


[obj:media:6436]

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer