Sugababe går til sak

- Vinner hun vil det være helt katastrofalt...

TUNG TID: Keisha Buchanan innrømmet at hun var deprimert etter bruddet med gruppa Sugababes. Nå har hun ifølge The Mirror saksøkt sine tidligere bandmedlemmer. Foto: All Over Press
TUNG TID: Keisha Buchanan innrømmet at hun var deprimert etter bruddet med gruppa Sugababes. Nå har hun ifølge The Mirror saksøkt sine tidligere bandmedlemmer. Foto: All Over Press Vis mer
SEHER.NO: Jentegruppa Sugababes blir saksøkt av det tidligere bandmedlemmet Keisha Buchanan (25), som vil at de gjenværende medlemmene skal skaffe seg et nytt navn.

Keisha grunnla Sugababes i 1998, og jentegruppa har i ettertid blitt til en millionbusiness.

25-åringen ble tvunget til å forlate bandet i september, og nå vil hun at Heidi Range, Amelle Berrabah og Jade Ewen skal slutte å bruke Sugababes som bandnavn eller betale henne en stor sum på milloner av kroner.

Dersom søksmålet går igjennom, kan det ifølge The Mirror bety slutten for bandet, som snart er aktuelle med sitt nye album "Sweet 7".

- Sugababes er en av de mest suksessfulle jentegruppene gjennom tidene, men dersom de blir tvunget til å skifte navn vil det være helt katastrofalt for dem, sier en kilde til The Mirror.

Keisha forlot bandet i september, etter rykter om at hun hadde blitt presset ut av de andre bandkollegaene. Heidi Range skal ha vært den som sto i spissen for bruddet, etter at Keisha angivelig skal ha mobbet Amelle.

Keisha hevdet imidlertid at det var hennes valg å forlate bandet, og i ettertid snakket hun ut om den vonde tiden.

- Det er ingen vonde følelser mellom meg og jentene nå. Det er på tide å komme seg videre. Jeg vil ikke gråte mer. Vi klarte rett og slett ikke å jobbe med hverandre - vi var ikke glade, Heidi og meg. Jeg var deprimert. Man skal ikke være nødt til å gå på eggeskall når man er på jobb, sa stjernen i november.

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vårtipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: Endelig et lyspunkt for Sugababes