RIK: Daniel Radcliffe er bare 17 år, men en av Storbrittania og verdens rikeste tenåringer. Foto: AP
RIK: Daniel Radcliffe er bare 17 år, men en av Storbrittania og verdens rikeste tenåringer. Foto: APVis mer

Styrtrike tenåringer

Det finnes mange unge og rike superstjerner. Her er noen av dem!

SEHER.NO: Nå som Lindsay Lohan (21) og Olsen-tvillingene (20) begynner å bli voksne, vokser det frem en ny generasjon med styrtrike tenåringer.


Flere av de unge superstjernene er ikke gamle nok til å ta til gå på byen en gang, men kan allerede i tenårene kalle seg millionær.


Den rikeste av dem alle er "Harry Potter"-stjernen Daniel Radcliffe. Den unge skuespilleren er bare 18 år, men ifølge People fikk han nærmere 300 millioner norske kroner for å gjøre to "Harry Potter"-filmer.


Radcliffe er allerede Storbrittanias rikeste tenåring, og det sies at han har en formue på rundt 200 millioner kroner.


Artist og skuespillerinne Hilary Duff (19) sliter heller ikke med å få endene til å møtes. "Lizzie McGuire"-stjernen tjener rundt 70 millioner i året, samt ca. 11 millioner per film hun er med i...


Heroes-yndlingen Hayden Panettiere (18) tjener rundt 11 millioner i året. Panettiere er også modell for Neutrogena, så hun er klar over at hennes vakre ansikt er gull verdt.


- Jeg får ansiktbehandlinger hele tiden, har hun tidligere uttalt.


Julia Roberts' (39) niese, Emma Roberts (16) er også inne på listen over verdens rikeste tenåringer. "Nancy Drew"-skuespillerinnen vil få opp mot 5 millioner kroner neste gang hun er med i en film.


Ikke så verst for en 16-åring som ikke kan kjøre bil ennå en gang...


LES OGSÅ: Kjendiser kan selge alt