Styrtrik ungkar kapret Therese

- Selv om hun ser ut som en toppmodell skjuler hennes ytre en vanvittig vilje og beinhard disiplin, sier Runar Vatne.

POSERER: Therese Johaug poserer for magasinet Eger. Runar Vatne er nummer to fra venstre bak. Foto: Jeton Kacaniku
POSERER: Therese Johaug poserer for magasinet Eger. Runar Vatne er nummer to fra venstre bak. Foto: Jeton Kacaniku Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: Racerbilsjåfør, fjellklatrer, motekonge og milliardær: Nå omtales Vanessa Rudjords eks-kjæreste som Norges mest ettertraktede ungkar.

I fredagens utgave av Se og Hør ble det kjent av den 37 år gamle eiendomsinvestoren Runar Vatne står bak Therese Johaugs (21) debut som modell.

Den sporty skiprinsessen skal nemlig være frontfigur for det eksklusive varemagasinet Eger i Karl Johans gate i Oslo, som er eid av Vatne.

Men Costume-redaktør Rudjords eks-kjæreste er også en spreking. Foruten å tjene seg opp en formidabel formue, har den unge eiendomskongen gjort seg bemerket i finansmiljøet med sine sportslige talenter. Vatne har klatret flere av verdens høyeste fjell, og er i tillegg aktiv racebilkjører. Finansmannen eier flere ombygde Porscher og er et kjent ansikt på den beryktede motorsportbanen Nürburgring i Tyskland.

Og Johaug har tydeligvis lagt merke til ungkarens gode gener. Til Hegnar Online svarte Johaug følgende på spørsmål om hun nå vil bli å finne på listen over Norge best kledde kvinner:

- Det blir vel litt som at Runar skulle innrømme at han sikter seg inn på den lista over Norges kjekkeste menn i Elle. Men for å være helt ærlig, så jeg vel ikke helt der ennå, men hvem vet - kanskje Eger-gutta slenger med en stylist i avtalen. Da blir det andre boller.

Vatne på sin side er mer enn fornøyd med sitt nye sponsorobjekt.

- Hun utstråler livsglede og energi, og selv om hun ser ut som en toppmodell skjuler hennes ytre en vanvittig vilje, beinhard disiplin og en unik evne til å fokusere, dette er alle kvaliteter vi ønsker å knytte til Eger. Eger retter seg inn mot den moderne norske mann og kvinne. Mennesker som trener, og som også er opptatt av klærne de går i. Da sier det seg selv at Therese var vår førstekandidat.

Jordnære Johaug er en gjenganger på listene over Norges vakreste kvinner. Nysingle Vatne som sammen med sine partnere, deriblant den profilerte advokaten Carl Erik Krefting, nylig kjøpte varemagasinet Steen & Strøm i Oslo for over en milliard kroner, er på sin side en meget ettertraktet mann etter bruddet med moteredaktør Vanessa Rudjord. Kilder Se og Hør har snakket med omtaler han som «Norges mest ettertraktede ungkar».

Modellpene Vatne har imidlertid holdt en lav profil i media og regnes i pressekretser som ekstremt mediasky.

37-åringen som stadig observes på ærverdige Theatercaféen, ble nylig verdsatt til 940 millioner av finansmagasinet Kapital - noe som plasserte han på en 182.plass over Norges rikeste menn. Etter det Se og Hør erfarer, gjør han også Johaug til en holden kvinne med den nye sponsoravtalen som strekker seg over tre år.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: Bruker klær fra ukjent beundrer

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer