Stylistene får frie tøyler med håret til Eli Hagen

- Det blir spennende hva de skal gjøre med håret til Eli, sier Carl I. Hagen, og avslører også at han selv har gått ned 10 kilo før «Skal vi danse»-start.

DELTAR: Ekteparet Eli og Carl I. Hagen blir begge å se i underholdningsprogrammet «Skal vi danse» til høsten. Den tidligere Frp-formannen avslører at han allerede har gått ned 10 kilo. Foto: NTB scanpix
DELTAR: Ekteparet Eli og Carl I. Hagen blir begge å se i underholdningsprogrammet «Skal vi danse» til høsten. Den tidligere Frp-formannen avslører at han allerede har gått ned 10 kilo. Foto: NTB scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: Mandag denne uken ble det kjent at den tidligere Frp-formannen Carl Ivar Hagen (69) og kona Eli Hagen (65) begge skal delta i høstens «Skal vi danse».

Samme kveld gjestet ekteparet «Sommertid» på TV 2, på spørsmål fra programleder Øyvind Fjeldheim om stylistene hadde frie tøyler på fru Hagens etter hvert så berømte hår svarte 65-åringen at hun gledet seg til å bli stylet på håret.

- Andre har gjort håret mitt håret mitt før, og det har blitt mye finere enn det jeg får til selv, så det kan ikke bli verre enn det det er, hevder Eli, og også ektemannen er spent på hvordan konas hårfrisyre kommer til å bli:

- Det blir spennende hva de skal gjøre med håret til Eli. Det er det mange som har vært på jakt etter å gjøre noe med!

Hagen avslørte også at han og konas nye treningsrutine, med morgenjogging og trappegåing, har gitt resultater.

- Jeg har gått ned 10 kilo. Da vi begynte å løpe om morgenen veide jeg 104,9 kilo og nå veier jeg 94,9 kilo. Ringen er ikke like satt fast lenger. Så det er mange gode tegn. Når jeg kommer til Rådhuset går jeg opp syv etasjer.

Allerede nå har bettingsselskapene tippet hvem som stikker av med seieren i høstens TV-konkurranse, og øverst på listen ligger Idol-Eirik og Vær-Isabella.

LES OGSÅ: - Deler av nesen min falt av

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer