Stylisten limte fast trusa til Lady Gagas underliv

Popstjerna fikk seg en uheldig overraskelse da hun skulle på toalettet.

FASTLIMT: Her opptrer artisten Lady Gaga (30) på «Saturday Night Live» i helga. Det hun ikke visste da, var at stylisten hennes hadde funnet på noe lurt. Han var nemlig redd for at ting ikke skulle sitte som planlagt - og limte dermed fast undertøyet hennes. Foto: NTB Scanpix
FASTLIMT: Her opptrer artisten Lady Gaga (30) på «Saturday Night Live» i helga. Det hun ikke visste da, var at stylisten hennes hadde funnet på noe lurt. Han var nemlig redd for at ting ikke skulle sitte som planlagt - og limte dermed fast undertøyet hennes. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Lady Gaga (30) er i disse dager fullt opptatt med promotering av sitt nyeste album, «Joanne». Det er artistens femte album, og denne gangen er den elektroniske dansepopen bytta bort til fordel for countryinspirerte låter.

Forrige helg opptrådte hun på det populære humorprogrammet «Saturday Night Live» i New York, der hun også var med i noen av programmets velkjente sketsjer.

Iført rosa cowboyhatt, glitrende topp og matchende shorts, stod hun foran millioner av seere og framførte musikk fra den nyeste plata. Det var stylisten Brandon Maxwell som hadde kledd henne til opptredenen. Han er også en anerkjent kjendisdesigner.

@nbcsnl #JoanneVibes #AYO !

A photo posted by Lady Gaga (@ladygaga) on

Maxwell la likevel til en detalj i antrekket som ikke engang Gaga kunne forutse. Den oppdaget hun først da hun skulle tisse.

Fastlimt truse

Det var Toronto Sun som først omtalte saken. I et radiointervju med Howard Stern fortalte «Born This Way»-sangerinna om den flaue hendelsen, som trygt kan kalles en garderobeblemme.

Der avslørte sangeren at stylisten hadde limt fast undertøyet hennes til det hun selv omtaler som «du vet hva».

Konkret sikter hun til underlivet sitt.

- Brandon kan aldri se meg når jeg går for å opptre, fordi han er redd for at et eller annet skal falle ut... Han fortalte meg det ikke, han bare gjorde det, sier artisten og sikter til undertøyhendelsen.

Artisten, som egentlig heter Stefani Joanne Angelina Germanotta, fremførte låtene sine uten problemer.

Da hun skulle på toalettet etterpå ble hun derimot overrasket.

- Jeg bare «hva i helvete? Jeg får ikke av meg undertøyet». Bare forestill deg at noen limer boksershortsen din til penisen din før du går på scenen. Liksom, kan du forestille deg det?, spurte hun retorisk til Stern.

Saken fortsetter under bildet.

VILLE PÅFUNN: I 2010 sjokkerte Lady Gaga med å stille i en kjøttkjole under MTV Video Music Awards.  Foto: NTB Scanpix
VILLE PÅFUNN: I 2010 sjokkerte Lady Gaga med å stille i en kjøttkjole under MTV Video Music Awards. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Ferdig med ville antrekk

Siden hun slo gjennom i 2008 med debutalbumet «The Fame» har Gaga blitt vel så kjent for sin eksentriske stil som for sin musikk.

Hun har ankommet en prisutdeling i et egg, gått i lårhalsbrekkende høye hæler, båret kjøttkjole og kjørt blodige sceneshow. For å nevne en brøkdel.

Slik kommer vi ikke til å få se henne igjen, om vi skal ta Gaga på ordet. Årsaken er det nye albumet.

- For å være ærlig, ønsker jeg å gå gjennom denne albumprosessen og bare snakke om musikken min. Det ville vært flott, fortalte 30-åringen til The London Times, ifølge Us Magazine.

- Hvis jeg har en svart t-skjorte og bukse på meg hver dag, så lytter folk til det jeg skriver. Alle antrekk, mote og kunststykker gjennom årene ga mening for meg, men ikke for andre mennesker, fortsatte hun.

Saken ble opprinnelig publisert på Dagbladet.no.

LES OGSÅ: Lady Gaga tok styringen i karaoketaxien

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer