Stylist-krig etter motekåring

- Jeg har ingen problemer med å kalle ham en kunnskapsløs jævel, sier Tommy Løland om Jan Thomas. Se og Hørs motepoliti slår tilbake.

KONTROVERSIELL: Jan Thomas avslørte nylig hvem han synes fortjener prisen for «årets best kledde kjendismann og kjendiskvinne». Valget falt på Jenny Skavlan og Ari Behn. Her er de sammen med fotograf Per Heimly. Men kåringene hans har vakt debatt. Foto: Tor Lindseth/Se og Hør
KONTROVERSIELL: Jan Thomas avslørte nylig hvem han synes fortjener prisen for «årets best kledde kjendismann og kjendiskvinne». Valget falt på Jenny Skavlan og Ari Behn. Her er de sammen med fotograf Per Heimly. Men kåringene hans har vakt debatt. Foto: Tor Lindseth/Se og Hør Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: Denne uken kom Se og Hør med eget bilag der Se og Hørs høyprofilerte motepoliti Jan Thomas (44) har kåret årets best- og verst kledde norske kjendiser. Ari Behn (39) og Jenny Skavlan (25) stakk av med de pristisjetunge titlene som best kledde norske kjendismann og -kvinne for 2011. På verst kledde-kåringen havnet Mariann Thomassen (32) helt øverst - foran Linni Meister (25).

Reaksjonene på det store bilaget har ikke latt vente på seg, og det er liten tvil om at kåringen vekker debatt i Mote-Norge. Umiddelbart etter kåringen gikk Linni til angrep på Jan Thomas, mens Mariann Thomassen på sin side hevdet overfor God kveld Norge at det var «helt fantastisk å bli kåret til verst kledde». Men nå må kjendisstylist Jan Thomas tåle mer kjeft.

Denne gangen kommer det fra stylisten Tommy Løland (44), som langt fra er imponert.  Med link til verst kledde-kåringen som ble presentert også her på Seher.no, kommenterte Tommy Løland kåringen på Facebook med at: «Håper den jævelen får et speil til jul», og fulgte opp med «hadde jeg hatt en spade så vet jeg hvem jeg skulle gravd ned», før han i debatt med flere andre kaller Jan Thomas en «kunnskapsløs jævel» og skriver at: «hadde jeg en pumphagle skulle jeg ha styla Jan Thomas».

- Det var ikke ment som en drapstrussel. Det var heller ment som flåseri for mine venner på Facebook. Men jeg har ingen problemer med å kalle ham en kunnskapsløs jævel. Han har ikke peiling på det han driver med, sier Løland på telefon til Seher.no.

- Hva tror du selv Jan Thomas tenker om disse utsagnene?


- Hva han tenker, det driter jeg i. Akkurat slik som han selv gjør, når han gjør sine vurderinger, sier han videre.

Løland har vært i motebransjen som stylist i en årrekke, og har flere store catwalkshow bak seg. Jan Thomas på sin side har med årene bygget om en stor karriere her til lands, og har stylet norske kjendiser så vel som Hollywood-stjerner, hatt eget TV-show, driver egen skjønnhetssalong i Oslo, og kaster fast terning på kjendisenes antrekk som Se og Hørs motepoliti.
 
- Normalt kommenterer jeg ikke slike talentløse uttalelser, men det er jo jul og alt det som hører med, så: denne mannen bør beskyttes mot seg selv. Hvem som er den kunnskapsløse jævelen er åpenbart ikke noe jeg bekymrer meg for. God bedring,  sier Jan Thomas i en kommentar til angrepet fra Løland. 

Bli fan av Seher.no på Facebook her
 
Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no
 
Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.
 
LES OGSÅ: - De som har operert henne har gjort en god jobb

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer