LEKKER: Britney Spears ser ganske så lekker ut på de nye promobildene. Men er det ekte? Flere medier spekulerer i hvilke mirakler som har måttet til for å få frem disse bildene. Foto: All Over
LEKKER: Britney Spears ser ganske så lekker ut på de nye promobildene. Men er det ekte? Flere medier spekulerer i hvilke mirakler som har måttet til for å få frem disse bildene. Foto: All OverVis mer

Stylist eller photoshop?

Er promobildene av Britney resultat av styling eller retusjering?

SEHER.NO: Popstjerne Britney Spears (25) promobilder for lanseringen av "comeback"-albumet "Blackout" er virkelig makeløse.


Så makeløse at flere medier nå spekulerer i om Britneys ansikt og kropp er resultat av iherdig styling, eller mange timer med fotoretusjering, skriver The Sun.


Se bildene lenger ned og døm selv


I forbindelse med den pågående omsorgsrettssaken mot eksmann Kevin Federline, er vi blitt vant til å se Britney kvisete, kvapsete, ugredd og konstant iført gigantiske solbriller.


Dermed er det desto vanskeligere å kjenne igjen skandaledronningen på de nye bildene, der hun ser brun, veltrent og tilsynelatende perfekt ut, iført kinky skinnbekledning og undertøy.


Men uansett om bildene er "ekte" eller ikke så kan hverfall popstjernen trøste seg med at det nye albummet allerede er en hit.


"Blackout" ligger foreløpig på en andreplass på de britiske hitlistene, og er forventet å gå opp til en førsteplass på de amerikanske Billboard-listene denne uken.


"Blackout" er i tillegg det Britney-albummet som har solgt raskest i Storbritannia.


LES OGSÅ: - Kevin avslører alt


Se flere Britney-bilder her: