ISFRONT: Tonen mellom Taylor Swift og Harry Styles har vært svært kjølig etter at det ble slutt like etter nyttår. Foto: All Over Press
ISFRONT: Tonen mellom Taylor Swift og Harry Styles har vært svært kjølig etter at det ble slutt like etter nyttår. Foto: All Over PressVis mer

Styles angrer på forholdet til Swift

- Det som startet som litt uskyldig moro, har sakte men sikkert blitt et personlig mareritt for ham.

SEOGHØR.NO: Etter bare litt over en måned som kjærester tok forholdet mellom Harry Styles (19) og Taylor Swift (23) brått slutt etter en heftig krangel i begynnelsen av januar.

Swift har i etterkant innrømmet at sangen «I Knew You Were Trouble» er inspirert av «One Direction»-kjekkasen. I tillegg gjør hun også narr av ham i sin nyeste låt «22».

«It feels like a perfect night to dress up like hipsters, and make fun of our exes» («Det føles som en perfekt kveld å kle seg som hipstere og gjøre narr av eksene våre»), synger Taylor i låten mens hun har på seg en grønn lue og hvit t-skjorte - Harrys signatur-look.

Nå skal Styles ha fått nok av mobbingen og angrer på at han i det hele tatt involverte seg med country-stjernen, avslører en venn av ham til RadarOnline.com.

- Harry prøver å overse Taylors stadige små stikk i hans retning, og kunne ønske at han aldri hadde datet henne i det hele tatt, sier en vennen.

Det at hun driter ham ut i sin nyeste musikkvideo skal ha fått Harry til å lure på hva annet han har i vente.

- Han vet rett og slett ikke hva hun kan finne på. Det var ikke det mest vennskaplige bruddet, men han sa hele tiden til henne at han ville ta det stille og rolig.

- Det som startet som litt uskyldig moro, har sakte men sikkert blitt et personlig mareritt for ham. Men han vil ikke synke til Taylors nivå og kommer til å fortsette å oppføre seg som den voksne og gå videre med livet sitt. Det burde kanskje Taylor også gjøre, sier vennen, ifølge nettstedet.LES OGSÅ: Harry kjøpte pizza for 30.000 kroner