Styler seg i én time før han trener

Kjendisstylist Jan Thomas synes det er viktig å ta seg bra ut når han bygger muskler.

Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: Jan Thomas Mørch Husby (45) er vant til å vurdere antrekk og style kjendiser fra topp til tå. Han har gitt ut flere bøker om klær og sminke, og nå har han også begynt å designe klær. Kjendisstylisten har, i samarbeid med treningsmerket Mitchi Sportswear, utviklet en egen kolleksjon med treningsklær for menn.

JTG – Jan Thomas Gym er en stilig og sporty kleslinje for menn som er opptatt av komfort, men samtidig vil ta seg godt ut på trening.  

- Klærne sitter bra og de er lette å sette sammen. Det er en basiskolleksjon uten mye farger og jåleri og det gjør det trygt for menn å handle på egenhånd. Plaggene skjuler det du ønsker å skjule og fremhever det du vil fremheve, sier Jan Thomas til Seoghør.no.

45-åringen har hele livet vært opptatt av kropp og kosthold og trener selv flere ganger i uken. Han synes det er viktig å ta seg godt ut på treningsstudio.

- I forkant av en Oscarutdeling kan jeg bruke et kvarter på  å style meg, men før jeg trener kan jeg bruke oppimot en time for å sette sammen et antrekk som både skal se bra ut og være praktisk.

Husby har i flere år lekt med tanken på å lage treningsklær, og valgte å samarbeide med Mitchi fordi han da fikk være med å designe.

- Trening har alltid vært en stor del av livet mitt og tanken om en egen kolleksjon startet da jeg bodde i USA. Jeg har fått tilbud fra en annen leverandør, men de ville bare at jeg skulle sette navnet mitt på noe. Nå fikk jeg være med å utvikle klærne selv.

Jan Thomas vurderer nå vanlig mennesker i samarbeid med Se og Hør. Send inn bilde av deg selv til i ditt favorittantrekk til konkurransen «- Jeg fikk seks av Jan Thomas», og du kan vinne et møte med Jan Thomas og styling i hans salong.

Bli fan av Seoghør.no på Facebook her

Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: - Dette gjør norske kvinner feil   

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer