Lisa Anckarman:

Stygt skadet: - Forferdelig

Må legge seg under kniven etter innspilling.

MÅ OPERERE: Lisa Anckarman avslører skade. Her med ektemannen Henrik Borg. Foto: Skjermdump Instagram
MÅ OPERERE: Lisa Anckarman avslører skade. Her med ektemannen Henrik Borg. Foto: Skjermdump Instagram Vis mer
Publisert

Denne høstmåneden hadde det svenske programmet «Herre på täppan» premiere - et program hvor 40 svenske kjendiser kjemper mot hverandre i spinnville konkurranser.

En av deltakerne er influenser og YouTuber Lisa Anckarman (33), nå Borg, som her i Norge er godt kjent for å være «Blodprinsen-frue». Hun er nemlig gift med den norske realityprofilen Henrik Borg (28), også kjent som nettopp Blodprinsen.

Under innspillingen av konkurranseprogrammet gikk det fryktelig galt for influenseren, som nå avslører overfor Aftonbladet at hun er nødt til å operere.

UFLAKS: Henrik Borg, kjent fra Ex on the Beach, har gått med krykker i tre måneder. Reporter: Ruben Pedersen. Video: Mariann Habbestad / Rød løper Vis mer

Skadet for niende gang

Ulykken skjedde allerede andre innspillingsdag, når hun skulle øve på å hoppe med en kjepphest. Hun landet feil, og dro dermed opp en gammel danseskade.

- Jeg tok i så jævla mye. Jeg skulle jo imponere alle der, som skulle se meg klare det. Så landet jeg på det venstre benet, som er skadet fra tidligere, og da kjente jeg igjen den ufattelige smerten, sier hun til den svenske avisen.

Skaden har hun opplevd intet mindre enn åtte ganger tidligere, og 33-åringen skjønte derfor raskt hva som var galt - og at det var alvorlig. Til tross for dette, valgte hun å fortsette i konkurransen.

- Det var forferdelig.

GIFT: Realitystjerna Henrik Borg giftet seg med Lisa Anckarman i Sverige, og kan nå avsløre prislappen. Video: Jenny Emilie Aas/Reality Awards Vis mer

- Føles kjedelig

Da hun kort tid senere søkte legehjelp, måtte hun gjennom en MR-undersøkelse. Der ble det klart at både korsbåndet og menisken var ødelagt.

33-åringen må derfor under kniven i januar, før det venter åtte til ti måneder med rehabilitering.

- Det føles litt kjedelig at man trolig kommer til å måtte si nei til mye morsom jobb og TV-produksjon, men det er bare sånn livet er.

Influenseren legger også til at hun ikke angrer på deltakelsen, til tross for hvor galt det gikk.

LES OGSÅ: - Glad for at jeg lever

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer