«Skal vi danse»:

Stygt brudd med dansepartneren

Én er snart psykolog, en annen er bartender og en opplevde et stygt brudd med dansepartneren. Dette er proffdansernes ukjente sider.

PROFFDANSERE: Benjamin Jayakoddy, Helene Spilling og Tarjei Svalastog driver alle med andre ting når de ikke danser. Foto: Espen Solli / TV 2
PROFFDANSERE: Benjamin Jayakoddy, Helene Spilling og Tarjei Svalastog driver alle med andre ting når de ikke danser. Foto: Espen Solli / TV 2 Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Den 16. sesongen av «Skal vi danse» ruller i disse dager over skjermene. Nå står det bare to par igjen, og lørdag kveld skal vinneren endelig kåres. Det blir utvilsomt en heseblesende og spennende finale.

Å vinne «Skal vi danse» er ikke bare gøy og prestisjetungt for kjendisen som er med - det er også viktig for proffdanserne. Disse danserne har siden 2006 lært rundt 160 kjendiser opp i den edle dansekunsten, i varierende grad av suksess.

Når de ikke danser med kjendiser, har faktisk en del av danserne nokså forskjellige liv.

Kurs med legende

En av årets store favoritter er NRK-vitenskapsmann Andreas Wahl (37), som i år svinger seg på parketten med Mai Mentzoni. Det er femte gang Mentzoni er med som proffdanser, og hun har hele to ganger tidligere havnet på andreplass med sine partnere - Cengiz Al og Markus Bailey.

- Vi er selvsagt sultne på finale, men tiden vil vise hvordan det går, sier hun til Se og Hør.

Når Mentzoni ikke er å finne på dansesenteret på Bislett, har hun frem til nå slitt ned benkene på Blinderns mange lesesaler. Hun studerer nemlig psykologi, og er på femte året av profesjonsstudiet nå.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer