Stygt brudd for Kelly

Brakk hånden på tre plasser da hun falt ut av senga.

HJELPESLØS: Etter bruddet trenger Kelly hjelp til selv de enkleste ting, og moren Sharon stiller gladelig opp for datteren. Foto: All Over Press
HJELPESLØS: Etter bruddet trenger Kelly hjelp til selv de enkleste ting, og moren Sharon stiller gladelig opp for datteren. Foto: All Over Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO:  Rockedatteren og reality-stjernen Kelly Osbourne (27) måtte på sykehuset å gipse seg etter et stygt brudd i hånden.

- Jeg må være den dummeste personen i verden. Jeg falt ut av senga mens jeg sov og brakk hånden på tre plasser, skriver Osbourne på Twitter.

27-åringen, som er keivhendt, oppholdt seg på et hotell da hun i løpet av natten falt ut av sengen, og skadet seg stygt i venstre hånden.

- Mamma må børste håret mitt og kutte opp maten for meg. Jeg føler meg som om jeg er et barn igjen, og hun elsker det selvfølgelig, står det videre.

- Det verste av alt er at det ser ut som om jeg gi tommel opp til alle på grunn av måten de har gipset meg. Jeg ser ut som en dust. 

Unge frøken Osbourne er litt av en ulykkesfugl. Det er nemlig bare litt over en måned siden hun fikk hjernrystelse etter å ha slått hodet mens hun ferierte i Miami.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: Raserte hotellrom med en død hai

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer