PRINSESSEDRØM I MAGEN: Therese Johaug har som alle andre jenter alltid gått med en prinsessedrøm i magen. Men drømmeprisen er ikke så lett å finne med 250 reisedøgn i året. Foto: Scanpix
PRINSESSEDRØM I MAGEN: Therese Johaug har som alle andre jenter alltid gått med en prinsessedrøm i magen. Men drømmeprisen er ikke så lett å finne med 250 reisedøgn i året. Foto: ScanpixVis mer

- Stusselig å komme hjem til mørk leilighet

Langrennsyndlingen avslører at det er vanskelig å finne drømmeprinsen.

SEHER.NO: Langrennsprinsessen Therese Johaug er tilbake i Norge etter å ha sikret Norge sitt første stafettgull for kvinner siden OL i Sarajevo i 1984.

Gardsjenta fra Dalsbygda har ikke funnet sin drømmeprins ennå, og har vært singel de siste par årene. Heldigvis bor hun sammen med noen venninner.

- Det er hyggelig at det er litt liv i huset. Det er jo stusselig å alltid komme hjem til mørk leilighet, sier hun til Se og Hør.

Johaug forteller at hun leter etter drømmeprinsen, og avslører at hun som de fleste jenter alltid har gått med en prinsessedrøm i magen.

- Jeg har alltid vært ei skikkelig jentejente. Det var veldig stas med Barbie-dukker da jeg var mindre, og jeg synes fremdeles det er topp å pynte seg, sier Johaug til Se og Hør.

I denne helgens utgave av Se og Hør Weekend kan du se en nydelig, oppdresset Therese gjøre virkelighet av prinsessedrømmen.

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vårtipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.
 
LES OGSÅ: - Du kan ikke slanke deg til suksess