Sturla poserer med erigert penis på maleri

- Jeg mistenker at den erigerte penisen var et innspill fra Odd Nerdrum, sier komikeren Sturla Berg-Johansen om maleriet.

POSERTE NAKEN: Sturla Berg-Johansen stilte naken på aktmaleri med erigert penis, nå er bildet prissatt til 72.000 kroner. Her er han avbildet på 16. mai-festen til Petter Stordalen. Foto: Scanpix
POSERTE NAKEN: Sturla Berg-Johansen stilte naken på aktmaleri med erigert penis, nå er bildet prissatt til 72.000 kroner. Her er han avbildet på 16. mai-festen til Petter Stordalen. Foto: Scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: Sturla Berg-Johansen (43) kastet alle klærne da Odd Nerdrums kunstelev Kaja Norum (22) skulle lage sitt første aktmaleri. Resultatet som VG viser fram i dag, minner veldig om Nerdrums eget nakne selvportrett. Og også komikeren Sturla Berg-Johansens edlere deler er like erigert, som Nerdrum var på sitt portrett fra 1998.

- Sturla var flere ganger nede på Stavern for å stå modell. Han synes selv at han var for tykk. Men rent billedmessig, så er det bedre at han ser slik ut enn at han står der med vaskebrett, sier Norum til VG.

Hun brukte 3 måneder på kunstverket, som har fått navnet «Homoludens» (Det lekne mennesket) og en pris på 72.000 kroner når det lørdag stilles ut på Galleri Soon i Son.

- Jeg mistenker at den erigerte penisen var et innspill fra Odd, sier Sturla Berg-Johansen selv til VG.

- Å stå med erigert penis foran en kunstner er som så å stå med erigert penis foran en bussjåfør, frisør, konduktør, rørlegger, servitør, journalist, komiker, skuespiller, enda en skuespiller, flyvertinne (innenlands), flyvertinne (utenlands), sanger, resepsjonist, bilmekaniker og musiker. Og modell, sier, Sturla, som sier at han nå skjønner at han må begynne å trene litt.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: Måtte velge mellom å leve eller dø

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer