Sturla måtte på sosialen

Nå vil TV 2- programlederen bruke sin erfaring til å hjelpe rusmisbrukere.

FREMOVER: - Jeg er utrolig glad for alle nedturene jeg har hatt, for nå går jeg ikke gjennom livet med store skylapper, sier Sturla Berg Johansen til Se og Hør. Foto: Scanpix
FREMOVER: - Jeg er utrolig glad for alle nedturene jeg har hatt, for nå går jeg ikke gjennom livet med store skylapper, sier Sturla Berg Johansen til Se og Hør. Foto: Scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

SEHER.NO: - Jeg levde som en lasaron og måtte på sosialen for å få hjelp. I en periode hadde jeg følgende handlemønster: Å gå på torget og kjøpe en stor gulrot, en stor potet og en valgfri grønnsak som var all middagen min den dagen, sier Sturla Berg Johansen (39) til Se og Hør Weekend i dag.


-Vi har alle vår bagasje med i livet. I min er det blant annet at jeg er alkoholiker og tidligere stoffmisbruker, forteller han åpenhjertig.


 Til bladet forteller han også at han ikke syns det er vanskelig å prate om dette. Nå vil han hjelpe andre som har havnet i samme situasjon.

- Jeg vil gjerne være med på å fremme forståelsen for at vi trenger en ruspolitikk som hjelper de rammede. Blir man rammet av kreft, får man hjelp. Er man narkoman og alkoholiker, må man ordne hjelpen sjøl.


Les det store intervjuet med den populære "Deal or no deal"-programlederen i Se og Hør Weekend i dag, og finn ut hva som reddet ham fra narko-helvetet.

Mer om

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer