RØYKFRI: Nansy begynte å røyke i 12-årsalderen, og siden da har hun røyket ca 30 sigaretter om dagen. Nå har hun stumpet røyken og må stå på utsiden av røykerommet når Lisbeth tar røykepauser. - Det har ikke vært noe problem i det hele tatt, Foto: Anders Myhren/ Seher.no
RØYKFRI: Nansy begynte å røyke i 12-årsalderen, og siden da har hun røyket ca 30 sigaretter om dagen. Nå har hun stumpet røyken og må stå på utsiden av røykerommet når Lisbeth tar røykepauser. - Det har ikke vært noe problem i det hele tatt, Foto: Anders Myhren/ Seher.no Vis mer

Stumpet røyken etter 45 år

"Charterfeber"-kjendisen startet å røyke som 12-åring, nå er det slutt...

Publisert
SEHER.NO: Sarpedamene Nansy Rostad (57) og Lisbeth Meisler (47) har sjarmert tusenvis av TV-seere med sin øltørste og røykfylte medvirkning i "Charterfeber" på TV3. Men nå, etter å ha røyket i 45 år, har Nansy endelig klart å stumpe røyken.

- Jeg ble innlagt på sykehus med dobbelsidig lungebetennelse etter charterfeber -innspillingen i august, og fikk beskjed av legen om å slutte å røyke. Da stumpet jeg røyken på dagen, sier bingovertinnen fra Sarpsborg.

Nansy begynte å røyke i 12-årsalderen, og siden da har hun røyket ca 30 sigaretter om dagen. Nå har "Charter"-damen vært helt røykfri i to måneder, og mener selv at hun ikke lider noen nød.

- Det er er helt ålreit. Det har ikke vært noe problem i det hele tatt, men jeg vil ikke si at jeg har sluttet å røyke. Jeg sier bare at jeg holder opp, for da blir det ikke så flaut hvis jeg begynner å røyke igjen. Men jeg tror jeg skal klare det, altså, sier Nansy til Seher.no.

Nansys venninne og bingo-kollega Lisbeth Meisler, derimot, har ingen planer om å stumpe røyken. Og selv om hun støtter Nansys avgjørelse om å kutte ut røyken, innrømmer hun at det hele er svært uvant.

- Det klikker for meg, vet du. Det er ille uvant å fly rundt alene og bære meg, men det går jo det og. Nå må jeg til og med gå ut på verandaen å røyke når jeg er på besøk hos Nansy. Men det er kanskje like greit for jeg svetter så ille når jeg er der, sier Lisbeth til Seher.no.

Lisbeth og Nansy har vært med på fire sesonger av dokusåpe-serien "Charterfeber", og i august i år var de med på opptakene til deres fjerde - og siste - innspilling på den greske ferieøya Kos.

- På grunn av omstendighetene blir dette vår siste sesong av"Charterfeber", og det er veldig trist. Det er en opplevelse vi aldriville vært foruten, sa Lisbeth Meisler til Seher.no tidligere i år.

Den nye sesongen av "Charterfeber" blir sendt på TV3 like over nyttår.

LES OGSÅ:  - Endelig får jeg ta på deg

Vi belønner gode kjendistips! Tips oss på [email protected] , ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901 (kr 1)!

Se video fra Nansy og Lisbeth gjøre seg klare til fest før forrige sesongs premierefest av "Charterfeber" her: 

[obj:media:7452]Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer